Slachtoffer van letselschade?

Neem contact op met Sterk Letselschade

Bent u door toedoen van een ander slachtoffer geworden van een ongeval? Dan kunt u te maken krijgen met letselschade. Misschien bent u gewond geraakt, heeft u kosten moeten maken voor de fysiotherapeut of liep u door angst en depressie uw promotie mis. Allemaal voorbeelden van lichamelijke en geestelijke schade die u lijdt naar aanleiding van het ongeval waarbij u betrokken was. Er zijn tig oorzaken die kunnen leiden tot letselschade. In veel gevallen is het mogelijk om een schadevergoeding te krijgen voor alle kosten die u heeft gemaakt. De letselschadespecialisten van Sterk Letselschade helpen u bij het aansprakelijk stellen van de tegenpartij en zorgen ervoor dat u volledig ontlast wordt tijdens het letselschadetraject. 

Verkeersongeval

Natuurlijk hoopt u er nooit mee te maken te krijgen, maar een verkeersongeluk zit in een klein hoekje. Na een dergelijk ongeval kunt u te maken krijgen met verschillende soorten schade. Misschien zitten er krassen op uw auto of ligt uw hele fiets aan diggelen. Maar u kunt ook een whiplash, gebroken arm of gehavend been oplopen; letselschade. In alle gevallen heeft u recht op schadevergoeding.

Aangereden op de fiets

U bent aangereden op de fiets? Wellicht brengt dit medische kosten met zich mee of heeft uw fiets flinke schade opgelopen. Ook in dat geval kunt u de schuldige partij aansprakelijk stellen.

Aanrijding voetganger

Bent u als voetganger aangereden terwijl u gewoon op straat liep of een zebrapad wilde oversteken? Dan is de kans groot dat u letsel heeft opgelopen. Ook al is het ongeval niet helemaal de schuld van de ander, in veel gevallen kunt u alsnog de letselschade claimen.

Onze service

Gratis hulp bij letselschade

Wij kunnen u kosteloos helpen bij het verhalen van uw schade. Wij verhalen onze kosten rechtstreeks op de de verzekeraar van de wederpartij, waardoor u niet later verrast wordt door kosten voor rechtsbijstand.

Duidelijke communicatie

Graag geven wij helder en duidelijk advies. Mochten er onverhoopt vragen zijn dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Ons kantoor gaat met de tijd mee, dat betekent dat u uw vragen ook per WhatsApp kunt toezenden.

Intake

Onze juristen bespreken graag geheel vrijblijvend uw zaak met u. Omdat wij u graag zien en kennis met u maken, kunt u kosteloos op kantoor langs komen om het door u overkomen ongeval te bespreken. Zo zorgen wij ervoor dat uw zaak meteen goed wordt opgepakt.

Maximale vergoeding

Onze juristen zullen er aan doen om de maximale vergoeding eruit te halen, zodat u een vergoeding krijgt waar u recht op heeft.

Betrokken letselschadejurist

U heeft bij ons kantoor één aanspreekpunt en dat is de jurist die uw dossier behandelt. Daardoor zorgen wij ervoor dat onze juristen betrokken en volledig op de hoogte zijn van uw zaak.

Heel Nederland

Onze kantoren zijn gevestigd in Amsterdam en in Utrecht. Vanuit deze steden kunnen wij u in heel Nederland bedienen. Indien gewenst of noodzakelijk komen onze juristen bij u thuis langs om uw zaak te bespreken.

Arbeidsongeval

Een bedrijfsongeval houdt in dat u gewond bent geraakt tijdens het uitvoeren van bepaalde werkzaamheden. Is het ongeval niet uw schuld maar heeft u wel letsel opgelopen? Dan helpen onze letselschadespecialisten u graag met het aansprakelijk stellen van uw werkgever.

Gebeten door een hond

Een hondenbeet kan naast fikse lichamelijke schade ook geestelijke schade met zich meebrengen. Gevoelens van angst en depressie spelen vaak een rol, iets wat meestal in een later stadium aan het licht komt. Neem daarom een juridisch expert in de arm die u tijdens het letselschadetraject verder begeleidt.

Hersenletsel

Bent u slachtoffer van een ongeval en heeft u daardoor hersenletsel of een hersenschudding opgelopen? Dan heeft dit veel invloed op uw dagelijkse leven. Hersenletsel is niet zomaar iets, richt u zich daarom vooral op uw herstel en schakel zo snel mogelijk juridische hulp in.

Wat zeggen onze clienten

Ik had een probleem met de verzekering van de tegenpartij, en mijn eigen jurist kon op een gegeven moment niks meer voor mij betekenen. Via kennis terecht gekomen bij Sterk... Lees meer

thumb Magic Tronic
mei 14, 2019

Heel goed geholpen door mevrouw Benali. De zaak was vrij snel afgerond en met maximale uitkering. Ik raad dit bedrijf echt aan!

thumb Mohamed Saïd El hadj
juni 3, 2022

Zeer kundige advocaat die mijn letselschadezaak tot een goed eind heeft weten te brengen. Ga zo verder topper.

thumb Marlon Duiver
mei 14, 2019

Psychisch letsel

Naast lichamelijk letsel speelt psychisch letsel ook vaak een rol. Wellicht ervaart u na het ongeval angstgevoelens, of heeft u moeite met het verwerken van datgene wat u is overkomen. Allemaal zaken waar een psycholoog bij kan helpen. De kosten kunt u in veel gevallen verhalen op de tegenpartij.

Whiplash letselschade

Een whiplash wordt vaak onderschat omdat er aan de buitenkant niets is te zien. Maar de pijn in de rug, nek en schouders is voor veel slachtoffers een doorn in het oog. Het kan het dagelijkse functioneren flink beïnvloeden en het herstel verloopt vaak traag.

Sterk Letselschade | Amsterdam en Utrecht

De letselschadespecialisten van Sterk Letselschade helpen u graag met het claimen van de hoogst mogelijke letselschadevergoeding. Onze juridische experts spreken naast Nederlands ook Berbers, Marokkaans, Turks en Arabisch. We zijn een multicultureel letselschadebureau waar een persoonlijke benadering vooropstaat.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschade juristen hebben alle kennis in huis om uw belangen optimaal te behartigen en u in woord en daad bij te staan. Wij helpen u vanaf de intake tot en met de afwikkeling van uw zaak en alle handelingen die er tussen in zitten. Denk hierbij aan het aansprakelijk stellen van de wederpartij en het inventariseren en onderbouwen van uw schade. U krijgt hierbij advies op maat, want elke zaak is anders. Daarnaast bent u in overleg altijd welkom om bij ons op kantoor uw zaak verder te bespreken. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend gesprek met een van onze juristen.

Bel 020 – 369 01 65

Letselschade scan