Skip to main content

Wat is letselschade?

Wat is letselschade? Eenvoudig gezegd: onder letselschade valt alle schade die iemand door toedoen van een ander oploopt na een ongeval. Dit kan zowel psychische als lichamelijke schade zijn. In de meeste gevallen heeft het slachtoffer recht op een schadevergoeding. Omdat het veel tijd en energie kost om uit te zoeken hoe het letselschadetraject precies werkt, is het verstandig om een ervaren juridisch specialist in de arm te nemen. Voor advies of een vrijblijvend gesprek kunt u daarom te allen tijde contact opnemen met een van de ervaren letselschade specialisten van Sterk Letselschade in Amsterdam en Utrecht.

Letselschadescan | Sterk Letselschade
Amsterdam en Utrecht

Of u recht heeft op letselschadevergoeding en hoe hoog dit eventuele bedrag is, kunt u checken met onze letselschadescan. Na het invullen ontvangt u van ons een gratis en betrouwbaar juridisch advies. Iedere situatie is anders en ieder slachtoffer reageert anders op opgelopen letselschade, daarom behandelen we elke zaak met de grootste nauwkeurigheid. Voor een optimaal resultaat is het belangrijk om maatwerk te leveren. Bij Sterk Letselschade doen we er alles aan om voor u een zo hoog mogelijke schadevergoeding te verkrijgen. U bent immers slachtoffer van een ongeval, het laatste waar u zin in heeft is u bezighouden met de nasleep ervan.

Sterk in het verhalen

van uw letselschade

Recht op letselschadevergoeding? Wij helpen u graag verder

Omdat niemand dagelijks te maken heeft met letselschade, komt het nog steeds vaak voor dat slachtoffers niet weten welke letselschade ze kunnen claimen. Valt kapotte kleding onder letselschade? En hoe zit het met de kosten van een eventuele psycholoog? Is een depressie of het verlies van sociale contacten ook in geld uit te drukken? En het (al dan niet tijdelijk) moeten stoppen met uw werk of hobby?

Stuk voor stuk vragen waar u mee te maken kunt krijgen. Bij Sterk Letselschade Amsterdam zoeken we dit graag voor u uit. Dankzij onze jarenlange ervaring in deze branche weten we exact waar u wel en geen recht op heeft. Vraagt u ons om hulp, dan zult u merken dat wij u niet als nummer behandelen maar voorstander zijn van een persoonlijke aanpak.

De hoogte van de schadevergoeding is afhankelijk van allerlei factoren. Hoe ernstig is het ongeval? Hoe verloopt het herstelproces van een slachtoffer en welke kosten heeft hij of zij gemaakt? Omdat iedere situatie uniek is, is het verstandig om dit altijd door een ervaren letselschadespecialist te laten bekijken. Sommige letselschadetrajecten zijn namelijk zo complex, dat het heel lastig is om hier zelf een weg in te vinden.

Onze service

Gratis hulp bij letselschade

Wij kunnen u kosteloos helpen bij het verhalen van uw schade. Wij verhalen onze kosten rechtstreeks op de de verzekeraar van de wederpartij, waardoor u later niet verrast wordt door kosten voor rechtsbijstand.

Duidelijke communicatie

Graag geven wij helder en duidelijk advies. Mochten er onverhoopt vragen zijn dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Ons kantoor gaat met de tijd mee, dat betekent dat u uw vragen ook per WhatsApp kunt toezenden.

Intake

Onze juristen bespreken graag geheel vrijblijvend uw zaak met u. Omdat wij u graag zien en kennis met u maken, kunt u kosteloos op kantoor langs komen om het door u overkomen ongeval te bespreken. Zo zorgen wij ervoor dat uw zaak meteen goed wordt opgepakt.

Maximale vergoeding

Onze juristen zullen er aan doen om de maximale vergoeding eruit te halen, zodat u een vergoeding krijgt waar u recht op heeft.

Betrokken letselschadejurist

U heeft bij ons kantoor één aanspreekpunt en dat is de jurist die uw dossier behandelt. Zo zorgen wij ervoor dat onze juristen betrokken en volledig op de hoogte zijn van uw zaak.

Heel Nederland

Onze kantoren zijn gevestigd in Amsterdam en in Utrecht. Vanuit deze steden kunnen wij u in heel Nederland bedienen. Indien gewenst of noodzakelijk komen onze juristen bij u thuis langs om uw zaak te bespreken.

Sterk Letselschade Amsterdam en Utrecht | Uw letselschadespecialist

Zodra u ons kantoor binnenstapt, zorgen wij ervoor dat u één vast aanspreekpunt krijgt dat u de rest van het traject begeleidt. En omdat wij onze dienstverlening zo laagdrempelig mogelijk willen houden, spreken onze letselschadespecialisten naast Nederlands ook Marokkaans, Turks, Berbers en Arabisch. Alles om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. We zijn met ons kantoor gevestigd in Amsterdam en Utrecht, maar zijn er voor iedereen die onze hulp goed kan gebruiken.

Heeft u vragen of wilt u graag een vrijblijvend advies van een van onze juridische experts? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Wat zeggen onze clienten

Zeer en zeer tevreden over Yasmina Ben Ali. Zij heeft mij uitstekend geadviseerd en geholpen om de claim zo goed en snel mogelijk af te handelen, het was fijn dat... Lees meer

Karima Alouali Avatar Karima Alouali
augustus 1, 2022

Zeer goed geholpen door mevrouw Benali. Heel professioneel en meedenkend, verder word alles goed en duidelijk uitgelegd. Ik heb de samenwerking heel prettig ervaren.

soufiane bouchiba Avatar soufiane bouchiba
juni 9, 2022

Binnen korte tijd een maximale vergoeding gekregen! Ik beveel dit kantoor aan iedereen aan, uitstekende service!

Dina Aouraghe Avatar Dina Aouraghe
juni 9, 2022

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschade juristen hebben alle kennis in huis om uw belangen optimaal te behartigen en u in woord en daad bij te staan. Wij helpen u vanaf de intake tot en met de afwikkeling van uw zaak en alle handelingen die er tussen in zitten. Denk hierbij aan het aansprakelijk stellen van de wederpartij en het inventariseren en onderbouwen van uw schade. U krijgt hierbij advies op maat, want elke zaak is anders. Daarnaast bent u in overleg altijd welkom om bij ons op kantoor uw zaak verder te bespreken. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend gesprek met een van onze juristen.

Bel 020 – 369 01 65

Letselschade scan