Skip to main content

Bijna iedereen krijgt in z’n leven helaas weleens te maken met een ongeval. Maar in welke situatie is het nu noodzakelijk om een letselschadebureau in te schakelen? Simpel. Bent u slachtoffer van een ongeval en heeft u door toedoen van een ander schade opgelopen? Dan is het belangrijk om direct na het ongeval contact op te nemen met een letselschadebureau. Daar kunnen juridisch adviseurs u bijstaan in het gehele letselschadetraject. Of het nu om een groot of klein ongeval gaat doet niet ter zake. Is een andere partij aansprakelijk voor uw schade, dan heeft u recht op schadevergoeding. Bij Sterk Letselschade helpen we u hier graag bij. Wilt u alvast een vrijblijvend advies? Vul dan de letselschadescan op onze website in.

Gratis juridische bijstand

Wij werken uitsluitend aan de slachtofferzijde en zijn hierbij volledig onafhankelijk. Ons netwerk zorgt altijd voor een specialist bij u in de buurt. Uw jurist zal u zo goed mogelijk begeleiden in het letselschadetraject en voorzien van het noodzakelijke advies. Onze juristen werken samen experts en advocaten die door ons geselecteerd zijn. Zij werken uitsluitend voor slachtoffers of gedupeerden en pertinent NIET voor verzekeringsmaatschappijen.

Sterk Letselschade | Amsterdam en Utrecht

Bij Sterk Letselschade staat het slachtoffer op nummer één. Uw verhaal is belangrijk. Onze experts proberen u vanaf het begin bij te staan en nemen u graag alle rompslomp uit handen. Onze werkwijze ziet er globaal als volgt uit:

  • Bent u slachtoffer van een ongeval, dan kunt u gratis een oriënterend gesprek aanvragen op een van onze drie kantoren. Wij horen uw verhaal aan en leggen u graag uit hoe het verloop van het letselschadetraject eruitziet. Woont u niet in Amsterdam of Utrecht? Geen nood; wij zijn onze cliënten graag van dienst in heel Nederland.
  • Nadat wij u letselschade zaak in behandeling hebben genomen, plegen we nauwkeurig onderzoek, legt onze juridisch expert uit welke acties er moeten worden ondernomen en stellen we de schuldige partij aansprakelijk.
  • Is de aansprakelijkheid erkent, dan zorgen wij ervoor dat u zo snel mogelijk een voorschot krijgt op uw schadevergoeding. Bewaar daarom altijd alle facturen en nota’s die u naar aanleiding van uw ongeval moet betalen.
  • Is uw situatie iets stabieler, dan worden de laatste noodzakelijke stukken verzameld. Onze experts leggen de tegenpartij een definitief regelingsvoorstel voor.
  • Nadat er overeenstemming is bereikt met de tegenpartij, zorgen wij ervoor dat de zaak correct en nauwkeurig wordt afgehandeld.

Onze service

Gratis hulp bij letselschade

Wij kunnen u kosteloos helpen bij het verhalen van uw schade. Wij verhalen onze kosten rechtstreeks op de de verzekeraar van de wederpartij, waardoor u niet later verrast wordt door kosten voor rechtsbijstand.

Duidelijke communicatie

Graag geven wij helder en duidelijk advies. Mochten er onverhoopt vragen zijn dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Ons kantoor gaat met de tijd mee, dat betekent dat u uw vragen ook per WhatsApp kunt toezenden.

Intake

Onze juristen bespreken graag geheel vrijblijvend uw zaak met u. Omdat wij u graag zien en kennis met u maken, kunt u kosteloos op kantoor langs komen om het door u overkomen ongeval te bespreken. Zo zorgen wij ervoor dat uw zaak meteen goed wordt opgepakt.

Maximale vergoeding

Onze juristen zullen er aan doen om de maximale vergoeding eruit te halen, zodat u een vergoeding krijgt waar u recht op heeft.

Betrokken letselschadejurist

U heeft bij ons kantoor één aanspreekpunt en dat is de jurist die uw dossier behandelt. Zo zorgen wij ervoor dat onze juristen betrokken en volledig op de hoogte zijn van uw zaak.

Heel Nederland

Onze kantoren zijn gevestigd in Amsterdam en in Utrecht. Vanuit deze steden kunnen wij u in heel Nederland bedienen. Indien gewenst of noodzakelijk komen onze juristen bij u thuis langs om uw zaak te bespreken.

Waarom Sterk Letselschade als letselschadebureau inschakelen?

Sterk Letselschade heeft vestigingen in Amsterdam en Utrecht. Bent u niet in staat om bij ons te komen, dan brengen wij graag een bezoek aan huis. Wij zijn een multicultureel bureau dat naast Nederlands ook Turks, Marokkaans, Arabisch en Berbers spreekt. Zo kunnen we iedereen bijstaan die juridische hulp nodig heeft. Omdat u als slachtoffer al genoeg voor de kiezen heeft gekregen, nemen wij u graag alle zorg uit handen. Bij binnenkomst wijzen we een aanspreekpunt aan die u de rest van het traject begeleidt. Onze juridisch experts zullen er vervolgens alles aan doen om voor u het maximale resultaat te behalen.

U zoekt een betrouwbare letselschadespecialist? | Neem contact met ons op

Heeft u hulp nodig na een ongeval en zoekt u iemand die met u meedenkt en een persoonlijke aanpak vooropstelt? Dan zijn wij er om u door het ingewikkelde letselschadetraject te loodsen. De rechtsbijstand die u ontvangt wordt in bijna alle gevallen vergoed. Heeft u vragen of wilt u graag in contact komen met een van onze letselschade experts? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wat cliënten over ons zeggen

Zo geduldig en behulpzaam, zeer tevreden en raad ook zeker aan te vertrouwen op deze top advocaten! Zelf geholpen door Chafik Haddouzi, een luisterend oor en oog voor mijn gezondheid... Lees meer

FAi Fashion Avatar FAi Fashion
februari 27, 2024

Heel goed geholpen door mevrouw Benali. De zaak was vrij snel afgerond en met maximale uitkering. Ik raad dit bedrijf echt aan!

Mohamed el H. Avatar Mohamed el H.
juni 3, 2022

Ik had een probleem met de verzekering van de tegenpartij, en mijn eigen jurist kon op een gegeven moment niks meer voor mij betekenen. Via kennis terecht gekomen bij Sterk... Lees meer

Magic Tronic Avatar Magic Tronic
mei 14, 2019

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschade juristen hebben alle kennis in huis om uw belangen optimaal te behartigen en u in woord en daad bij te staan. Wij helpen u vanaf de intake tot en met de afwikkeling van uw zaak en alle handelingen die er tussen in zitten. Denk hierbij aan het aansprakelijk stellen van de wederpartij en het inventariseren en onderbouwen van uw schade. U krijgt hierbij advies op maat, want elke zaak is anders. Daarnaast bent u in overleg altijd welkom om bij ons op kantoor uw zaak verder te bespreken. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend gesprek met een van onze juristen.

Bel 020 – 369 01 65

Letselschade scan