Skip to main content

U heeft recht op letselschadevergoeding

Bent u slachtoffer van een ongeval en heeft u door toedoen van een ander letsel opgelopen? Dan heeft u in vrijwel alle gevallen recht op letselschadevergoeding. Vaak maakt u allerlei kosten waar u niet op had gerekend. Deze kunt u onderverdelen in materiële en immateriële schade. Onder eerstgenoemde verstaan we onder andere:

  • Kapotte kleding
  • Ziekenhuiskosten
  • Reiskosten
  • Huishoudelijk hulp

Voorbeelden van immateriële schade zijn:

  • Lichamelijke en psychische klachten
  • Verlies van sociale contacten
  • Verminderde levensvreugde
  • Stoppen met hobby’s

U leest het: als slachtoffer van een ongeval kunt u te maken krijgen met allerlei uiteenlopende kosten. Deze kunt u verhalen op de tegenpartij, het is echter wel verstandig om hiervoor een juridisch expert in te schakelen. Hij kan u precies uitleggen hoe de vergoeding omtrent letselschade geregeld is en op welke manier u letselschade kunt claimen. Wilt u alvast een vrijblijvend advies? Vul dan de letselschadescan in op onze website.

Gratis juridische bijstand

Wij werken uitsluitend aan de slachtofferzijde en zijn hierbij volledig onafhankelijk. Ons netwerk zorgt altijd voor een specialist bij u in de buurt. Uw jurist zal u zo goed mogelijk begeleiden in het letselschadetraject en voorzien van het noodzakelijke advies. Onze juristen werken samen experts en advocaten die door ons geselecteerd zijn. Zij werken uitsluitend voor slachtoffers of gedupeerden en pertinent NIET voor verzekeringsmaatschappijen.

Vergoeding letselschade | Sterk Letselschade

De hoogte van de letselschadevergoeding is vooraf moeilijk vast te stellen. Iedere situatie is anders en bij elk ongeval spelen andere factoren een rol. Om ervoor te zorgen dat u niets over het hoofd ziet, is het belangrijk om een letselschadespecialist in de arm te nemen die exact weet welke stappen genomen moeten worden om voor u het maximale resultaat te behalen. De specialist kan na verloop van tijd ook de hoogte van de claim bepalen die als schadeloosstelling dient voor de kosten die u gemaakt heeft. Als slachtoffer van een ongeval heeft u vaak al genoeg meegemaakt, alle rompslomp omtrent het letselschadetraject kunt u er daarom niet bij hebben.

Onze service

Gratis hulp bij letselschade

Wij kunnen u kosteloos helpen bij het verhalen van uw schade. Wij verhalen onze kosten rechtstreeks op de de verzekeraar van de wederpartij, waardoor u niet later verrast wordt door kosten voor rechtsbijstand.

Duidelijke communicatie

Graag geven wij helder en duidelijk advies. Mochten er onverhoopt vragen zijn dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Ons kantoor gaat met de tijd mee, dat betekent dat u uw vragen ook per WhatsApp kunt toezenden.

Intake

Onze juristen bespreken graag geheel vrijblijvend uw zaak met u. Omdat wij u graag zien en kennis met u maken, kunt u kosteloos op kantoor langs komen om het door u overkomen ongeval te bespreken. Zo zorgen wij ervoor dat uw zaak meteen goed wordt opgepakt.

Maximale vergoeding

Onze juristen zullen er aan doen om de maximale vergoeding eruit te halen, zodat u een vergoeding krijgt waar u recht op heeft.

Betrokken letselschadejurist

U heeft bij ons kantoor één aanspreekpunt en dat is de jurist die uw dossier behandelt. Zo zorgen wij ervoor dat onze juristen betrokken en volledig op de hoogte zijn van uw zaak.

Heel Nederland

Onze kantoren zijn gevestigd in Amsterdam en in Utrecht. Vanuit deze steden kunnen wij u in heel Nederland bedienen. Indien gewenst of noodzakelijk komen onze juristen bij u thuis langs om uw zaak te bespreken.

Letselschade claimen? Sterk Letselschade helpt u hierbij

In veel gevallen onderhandelen onze juridisch adviseurs met de tegenpartij over de omvang van de schade. Dit hoeft u niet zelf te doen. Het blijft een ingewikkeld proces waar u deskundige hulp bij nodig heeft. Vaak heeft u kosten gemaakt waarvan u niet wist dat u ze kon verhalen op de tegenpartij. Een letselschadespecialist wijst u op deze schadeposten en helpt u bij het claimen van de letselschadevergoeding, zo voorkomt u dat u in de toekomst financiële problemen krijgt.

Wij helpen u vakkundig in uw eigen taal

De hulp die wij u bieden is vaak volledig gratis, de rekening gaat rechtstreeks naar de verzekeraar. Wij vinden het vooral belangrijk om uw verhaal aan te horen en de schaderegeling zo vlot en nauwkeurig mogelijk te laten verlopen. Onze letselschadespecialisten spreken naast Nederlands ook Marokkaans, Berbers, Turks en Arabisch. We zijn er voor iedereen en willen onze dienstverlening op deze manier zo laagdrempelig mogelijk houden.

Sterk Letselschade | Amsterdam – Utrecht

Sterk Letselschade is gevestigd in Amsterdam en Utrecht. Vanuit deze drie locaties zijn we iedereen van dienst die hulp nodig heeft. Zodra u bij ons binnenstapt (of wij bij u) wijzen we één expert als aanspreekpunt aan die u de rest van het letselschadetraject begeleidt. Er is immers niets vervelender dan telkens weer uw verhaal te moeten doen. Betrokkenheid is een van onze belangrijkste speerpunten. Daarnaast zijn we volledig onafhankelijk en werken we enkel samen met de beste experts en advocaten.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend (en gratis) gesprek aanvragen met een van onze letselschadespecialisten? Neem dan hier contact met ons op.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschade juristen hebben alle kennis in huis om uw belangen optimaal te behartigen en u in woord en daad bij te staan. Wij helpen u vanaf de intake tot en met de afwikkeling van uw zaak en alle handelingen die er tussen in zitten. Denk hierbij aan het aansprakelijk stellen van de wederpartij en het inventariseren en onderbouwen van uw schade. U krijgt hierbij advies op maat, want elke zaak is anders. Daarnaast bent u in overleg altijd welkom om bij ons op kantoor uw zaak verder te bespreken. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend gesprek met een van onze juristen.

Bel 020 – 369 01 65

Letselschade scan