Skip to main content

Stel: u bent betrokken geweest bij een bedrijfsongeval of een verkeersongeval en heeft door toedoen van een ander letsel opgelopen. Dan heeft u in de meeste gevallen recht op letselschadevergoeding. Maar wat houdt dit eigenlijk precies in? En met welke schadeposten moet u zoal rekening houden? Allemaal vragen waar u als leek niet direct het antwoord op weet. En dat is logisch, het verhalen van letselschade op de tegenpartij kan een ingewikkeld proces zijn. Sterk Letselschade is een gespecialiseerd letselschadebureau in Amsterdam e.o. waar u terecht kunt met al uw vragen. Wij denken met u mee en weten door onze jarenlange kennis en ervaring exact waar u recht op heeft.

Wat doet een letselschade specialist?

Een letselschade specialist behartigt de belangen van slachtoffers die na een ongeval letsel hebben opgelopen door toedoen van een ander. Ze staan u van begin tot eind bij en regelen alles omtrent het vaststellen en verhalen van de letselschade op de aansprakelijke tegenpartij. Of u nu een bedrijfsongeval heeft gehad, bent aangereden op de fiets of misschien wel gebeten bent door een hond; het laatste wat u kunt gebruiken zijn de zorgen die er naderhand bij het letselschadetraject komen kijken. Onze ervaren juristen zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk de draad weer kunt oppakken en de erkenning en financiële vergoeding krijgt waar u recht op heeft.

Wat kan Sterk Letselschade voor u betekenen?

Zodra u met uw verhaal bij ons binnenstapt, zorgen wij ervoor dat u een letselschade specialist als vast aanspreekpunt krijgt die u de rest van het traject begeleidt. Omdat onze klanten vaak al genoeg meegemaakt hebben, hechten wij veel waarde aan een persoonlijke aanpak.

Om beter inzicht te verkrijgen in de werkwijze van Sterk Letselschade, vindt u hieronder een beknopt stappenplan van onze aanpak:

01. Intake

Na het aanhoren van uw verhaal bespreken we graag samen de mogelijkheden en leggen we uit hoe de rest van het traject eruitziet.

02. Letselschade expert inschakelen

We schakelen een van onze experts in en onderzoeken precies welke acties er allemaal ondernomen moeten worden.

03. Aansprakelijkstelling

Vervolgens bepalen we de mate van aansprakelijkheid en zorgen we ervoor dat alle benodigde stukken aanwezig zijn voor het aangaan van de discussie met de tegenpartij.

04. Voorschot schadeclaim

We zorgen waar mogelijk voor een voorschot op de schadeclaim en leggen, zodra we alle noodzakelijke stukken in ons bezit hebben, een regelingsvoorstel aan de tegenpartij voor.

05. Nette afronding letselschade traject

Nadat onze juristen zich maximaal hebben ingezet voor het verkrijgen van de rechtvaardige vergoeding, zorgen zij er ook voor dat het afwikkelingsproces netjes verloopt.

U ziet het: onze letselschade specialisten begeleiden u van A tot Z en nemen u graag de grootste zorgen uit handen. Onze bijstand is bijna altijd gratis. De juridische kosten die u maakt worden namelijk in de meeste gevallen vergoed door de aansprakelijke partij. Zo kunt u zich volledig richten op uw herstel.

Gratis juridische bijstand

Wij werken uitsluitend aan de slachtofferzijde en zijn hierbij volledig onafhankelijk. Ons netwerk zorgt altijd voor een specialist bij u in de buurt. Uw jurist zal u zo goed mogelijk begeleiden in het letselschadetraject en voorzien van het noodzakelijke advies. Onze juristen werken samen experts en advocaten die door ons geselecteerd zijn. Zij werken uitsluitend voor slachtoffers of gedupeerden en pertinent NIET voor verzekeringsmaatschappijen.

Onze service

Gratis hulp bij letselschade

Wij kunnen u kosteloos helpen bij het verhalen van uw schade. Wij verhalen onze kosten rechtstreeks op de de verzekeraar van de wederpartij, waardoor u niet later verrast wordt door kosten voor rechtsbijstand.

Duidelijke communicatie

Graag geven wij helder en duidelijk advies. Mochten er onverhoopt vragen zijn dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Ons kantoor gaat met de tijd mee, dat betekent dat u uw vragen ook per WhatsApp kunt toezenden.

Intake

Onze juristen bespreken graag geheel vrijblijvend uw zaak met u. Omdat wij u graag zien en kennis met u maken, kunt u kosteloos op kantoor langs komen om het door u overkomen ongeval te bespreken. Zo zorgen wij ervoor dat uw zaak meteen goed wordt opgepakt.

Maximale vergoeding

Onze juristen zullen er aan doen om de maximale vergoeding eruit te halen, zodat u een vergoeding krijgt waar u recht op heeft.

Betrokken letselschadejurist

U heeft bij ons kantoor één aanspreekpunt en dat is de jurist die uw dossier behandelt. Daardoor zorgen wij ervoor dat onze juristen betrokken en volledig op de hoogte zijn van uw zaak.

Heel Nederland

Onze kantoren zijn gevestigd in Amsterdam en in Utrecht. Vanuit deze steden kunnen wij u in heel Nederland bedienen. Indien gewenst of noodzakelijk komen onze juristen bij u thuis langs om uw zaak te bespreken.

Letselschade specialist in Amsterdam en Utrecht

Vanuit onze vestigingen in Amsterdam en Utrecht bedienen we natuurlijk graag ook de rest van Nederland. Wij zijn een multicultureel letselschadebureau waar een groot deel van onze juristen naast Nederlands ook Turks, Marokkaans, Berbers en Arabisch spreekt. Ook voor mensen met een niet-Nederlandse achtergrond willen we onze dienstverlening graag zo laagdrempelig mogelijk houden.
Heeft u vragen of wilt u graag in contact komen met een van onze letselschade experts? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, of vul hier alvast de gratis letselschadescan in voor een eerste advies.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschade juristen hebben alle kennis in huis om uw belangen optimaal te behartigen en u in woord en daad bij te staan. Wij helpen u vanaf de intake tot en met de afwikkeling van uw zaak en alle handelingen die er tussen in zitten. Denk hierbij aan het aansprakelijk stellen van de wederpartij en het inventariseren en onderbouwen van uw schade. U krijgt hierbij advies op maat, want elke zaak is anders. Daarnaast bent u in overleg altijd welkom om bij ons op kantoor uw zaak verder te bespreken. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend gesprek met een van onze juristen.

Bel 020 – 369 01 65

Letselschade scan