Skip to main content

Letselschade | Tegenpartij aansprakelijk stellen

Als slachtoffer van een ongeval kunt u de tegenpartij aansprakelijk stellen voor de schade die u heeft geleden. Wellicht is dit niet het eerste waar u aan denkt, maar met het oog op de toekomst is het belangrijk dat u zo snel mogelijk een letselschadebureau inschakelt. Hoe sneller u handelt, hoe beter het resultaat. Omdat er bij een letselschadetraject veel administratieve rompslomp komt kijken, is het goed om dit door een van onze juridisch experts te laten afhandelen. Bij Sterk Letselschade werken stuk voor stuk letselschadespecialisten die u graag helpen bij het correct laten verlopen van het letselschadetraject. Wilt u alvast een vrijblijvend advies? Vul dan in een paar minuten de letschadescan op onze website in.

Gratis juridische bijstand

Wij werken uitsluitend aan de slachtofferzijde en zijn hierbij volledig onafhankelijk. Ons netwerk zorgt altijd voor een specialist bij u in de buurt. Uw jurist zal u zo goed mogelijk begeleiden in het letselschadetraject en voorzien van het noodzakelijke advies. Onze juristen werken samen experts en advocaten die door ons geselecteerd zijn. Zij werken uitsluitend voor slachtoffers of gedupeerden en pertinent NIET voor verzekeringsmaatschappijen.

Hoe stel ik de tegenpartij aansprakelijk?

Niet. Dat doen wij voor u. Neem vlak na het ongeval contact met ons op en wij zorgen ervoor dat de begeleiding van het schadetraject zo snel mogelijk in werking wordt gesteld. Nadat u contact met ons opneemt, starten wij het onderzoek en verzamelen we alle benodigde documenten om de tegenpartij aansprakelijk te stellen. Daarom is het erg belangrijk om direct, indien mogelijk, alle kosten goed in beeld te hebben. Bewaar nota’s en facturen en bezoek een arts die een verklaring kan afgeven waaruit blijkt dat het ongeval direct verband houdt met het opgelopen letsel. Op die manier kan er op de juiste wijze een bedrag worden vastgesteld en begint vervolgens het onderhandelingsproces met de aansprakelijke tegenpartij. Lees hier meer over onze werkwijze.

Onze service

Gratis hulp bij letselschade

Wij kunnen u kosteloos helpen bij het verhalen van uw schade. Wij verhalen onze kosten rechtstreeks op de de verzekeraar van de wederpartij, waardoor u niet later verrast wordt door kosten voor rechtsbijstand.

Duidelijke communicatie

Graag geven wij helder en duidelijk advies. Mochten er onverhoopt vragen zijn dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Ons kantoor gaat met de tijd mee, dat betekent dat u uw vragen ook per WhatsApp kunt toezenden.

Intake

Onze juristen bespreken graag geheel vrijblijvend uw zaak met u. Omdat wij u graag zien en kennis met u maken, kunt u kosteloos op kantoor langs komen om het door u overkomen ongeval te bespreken. Zo zorgen wij ervoor dat uw zaak meteen goed wordt opgepakt.

Maximale vergoeding

Onze juristen zullen er aan doen om de maximale vergoeding eruit te halen, zodat u een vergoeding krijgt waar u recht op heeft.

Betrokken letselschadejurist

U heeft bij ons kantoor één aanspreekpunt en dat is de jurist die uw dossier behandelt. Zo zorgen wij ervoor dat onze juristen betrokken en volledig op de hoogte zijn van uw zaak.

Heel Nederland

Onze kantoren zijn gevestigd in Amsterdam en in Utrecht. Vanuit deze steden kunnen wij u in heel Nederland bedienen. Indien gewenst of noodzakelijk komen onze juristen bij u thuis langs om uw zaak te bespreken.

Schadevergoeding claimen? Sterk Letselschade helpt

Onze letselschade specialisten zijn stuk voor stuk experts en weten exact hoe ze de schuldige tegenpartij aansprakelijk moeten stellen. Hoe hoog het schadebedrag is, is vooraf vaak moeilijk te bepalen. Iedere situatie staat op zichzelf en ieder slachtoffer herstelt op zijn of haar eigen tempo. Het is daarom belangrijk dat u alle acties noteert die u uitvoert naar aanleiding van het ongeval. Huisartsbezoeken, gesprekken met een psycholoog, een telefoontje met de fysiotherapeut; allemaal acties die u normaal gesproken niet zult ondernemen. Heeft u dit goed in beeld, dan staat u tijdens het schadetraject al een stuk sterker. Tip: indien mogelijk is het verstandig om direct na het ongeval ook foto’s te maken. Komt u er niet uit? Geen nood, neem vrijblijvend contact met ons op voor het juiste advies.

Tegenpartij aansprakelijk stellen met behulp van onze experts

Waarom Sterk Letselschade inschakelen om de tegenpartij aansprakelijk te stellen? Simpel. Wij zijn een multicultureel letselschadebureau dat het slachtoffer te allen tijde op nummer één zet. Uw verhaal is belangrijk. Daarom wordt er bij binnenkomst een contactpersoon aangewezen die u de rest van het traject helpt. Het meemaken van een ongeval is al traumatisch genoeg, het laatste wat u wilt is telkens opnieuw uw verhaal vertellen. Onze letselschadespecialisten zijn er ook voor mensen met een niet-Nederlandse achtergrond. Zo kunnen we iedereen bijstaan en is er geen taalbarrière.

Hoge kosten zijn in de meeste gevallen niet aan de orde, want het geld dat u kwijt bent aan rechtsbijstand wordt in bijna alle gevallen vergoed. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken met een van onze juridisch experts, neem dan hier contact met ons op.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschade juristen hebben alle kennis in huis om uw belangen optimaal te behartigen en u in woord en daad bij te staan. Wij helpen u vanaf de intake tot en met de afwikkeling van uw zaak en alle handelingen die er tussen in zitten. Denk hierbij aan het aansprakelijk stellen van de wederpartij en het inventariseren en onderbouwen van uw schade. U krijgt hierbij advies op maat, want elke zaak is anders. Daarnaast bent u in overleg altijd welkom om bij ons op kantoor uw zaak verder te bespreken. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend gesprek met een van onze juristen.

Bel 020 – 369 01 65

Letselschade scan