Skip to main content

Bent u slachtoffer van een fietsongeluk en heeft u daardoor letsel opgelopen? Dan is het verstandig om een letselschade specialist in de arm te nemen die u helpt bij het claimen van een maximale schadevergoeding. Hij of zij kan u precies vertellen wat u moet doen en uitleggen hoe de procedure rondom letselschade eruitziet. Als fietser bent u een kwetsbare deelnemer van het verkeer. Daarom heeft u bij letsel na aanrijding in veel gevallen recht op een fatsoenlijke schadevergoeding. Heeft u behoefte aan gratis advies? Vul dan direct de letselschadescan op onze website in.

Ik ben aangereden op de fiets…

Op een fietsongeluk zit natuurlijk niemand te wachten. Wellicht moet u voor verwondingen behandeld worden in het ziekenhuis en heeft uw fiets flinke schade opgelopen. Respectievelijk hebben we het hier dan over materiële en immateriële schade. Was de aanrijding niet uw schuld? Dan kunt u de tegenpartij hiervoor aansprakelijk stellen. Zaken waarvoor u onder andere een schadevergoeding kunt claimen, zijn:

  • Medische kosten
  • Reparatiekosten
  • Inkomstenderving
  • Psychische kosten
  • Angst en depressieve gevoelens

Zoals u ziet kunt u ook een vergoeding krijgen voor schade die niet direct zichtbaar is. De hoogte van het smartengeld waar u na een ongeval recht op heeft, is daarom vooraf moeilijk te bepalen. Iedere situatie is anders en ieder slachtoffer herstelt op een andere manier. Win daarom advies in bij een van de letselschadespecialisten van Sterk Letselschade zodat u er zeker van bent dat u niets over het hoofd ziet.

Onze service

Gratis hulp bij letselschade

Wij kunnen u kosteloos helpen bij het verhalen van uw schade. Wij verhalen onze kosten rechtstreeks op de de verzekeraar van de wederpartij, waardoor u niet later verrast wordt door kosten voor rechtsbijstand.

Duidelijke communicatie

Graag geven wij helder en duidelijk advies. Mochten er onverhoopt vragen zijn dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Ons kantoor gaat met de tijd mee, dat betekent dat u uw vragen ook per WhatsApp kunt toezenden.

Intake

Onze juristen bespreken graag geheel vrijblijvend uw zaak met u. Omdat wij u graag zien en kennis met u maken, kunt u kosteloos op kantoor langs komen om het door u overkomen ongeval te bespreken. Zo zorgen wij ervoor dat uw zaak meteen goed wordt opgepakt.

Maximale vergoeding

Onze juristen zullen er aan doen om de maximale vergoeding eruit te halen, zodat u een vergoeding krijgt waar u recht op heeft.

Betrokken letselschadejurist

U heeft bij ons kantoor één aanspreekpunt en dat is de jurist die uw dossier behandelt. Zo zorgen wij ervoor dat onze juristen betrokken en volledig op de hoogte zijn van uw zaak.

Heel Nederland

Onze kantoren zijn gevestigd in Amsterdam en in Utrecht. Vanuit deze steden kunnen wij u in heel Nederland bedienen. Indien gewenst of noodzakelijk komen onze juristen bij u thuis langs om uw zaak te bespreken.

Aangereden op de fiets, wat moet u doen?

Het is logisch dat u na een fietsongeval niet direct denkt aan het aansprakelijk stellen van de schuldige partij. Uw herstel is immers het belangrijkste. Daarom hebben wij er ons vak van gemaakt om u alle zorgen uit handen te nemen en de juridische hulp te verlenen waar u recht op heeft. Zodra u bij ons de drempel overstapt, wordt er als volgt gehandeld:

  • Samen met u stellen we de aansprakelijkheid vast en geven we verdere uitleg over het traject.
  • We verzamelen alle relevante informatie en onderzoeken vervolgens precies welke stappen er genomen moeten worden.
  • We zorgen ervoor dat alle benodigde stukken aanwezig zijn voor het aangaan van de discussie met de tegenpartij en leggen hen een regelingsvoorstel voor.
  • Uiteraard zorgen onze letselschade juristen er ook voor dat de afwikkeling van het letseltraject netjes en rechtvaardig verloopt.

Wat zeggen onze clienten

De dienstverlening was geweldig. De juristen hebben verstand van hun vak.

Dhr. R. SmithFysiotherapeut

Mijn jurist heeft mij en mijn gezin uitstekend geholpen om onze schade te verhalen. Ik ben enorm blij dat ik bij Sterk terecht ben gekomen. Zeker een aanrader!

Dhr. M. Boulfirass

De eerste week van het ongeval zat ik met heel veel vragen. Gelukkig kon mijn jurist al mijn vragen zodanig beantwoorden zodat ik met een gerust hart kon slapen. In de tweede week werd direct mijn voertuigschade vergoed en in die zelfde week heb ik tevens mijn voorschot gekregen.

Mw. R.S. Soekarnsingh

Sterk Letselschade in Amsterdam en Utrecht

Omdat wij graag iedereen van dienst willen zijn, spreken onze juristen naast Nederlands ook Turks, Berbers, Marokkaans en Arabisch. Zo wordt het voor iedereen mogelijk om hulp te krijgen bij letselschade. Vaak worden de kosten die u bij ons maakt vergoed vanuit de rechtsbijstand, dus ook hierover hoeft u zich geen zorgen te maken. Cliënten zijn bij ons geen nummer. We behandelen iedere situatie met de grootste zorg en doen er alles aan om voor u de maximale financiële vergoeding te verkrijgen.

Heeft u behoefte aan een kennismakingsgesprek of bent u op zoek naar een betrouwbaar advies? Neem dan direct vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschade juristen hebben alle kennis in huis om uw belangen optimaal te behartigen en u in woord en daad bij te staan. Wij helpen u vanaf de intake tot en met de afwikkeling van uw zaak en alle handelingen die er tussen in zitten. Denk hierbij aan het aansprakelijk stellen van de wederpartij en het inventariseren en onderbouwen van uw schade. U krijgt hierbij advies op maat, want elke zaak is anders. Daarnaast bent u in overleg altijd welkom om bij ons op kantoor uw zaak verder te bespreken. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend gesprek met een van onze juristen.

Bel 020 – 369 01 65

Letselschade scan