Skip to main content

Schadevergoeding letselschade

Op letselschade zit natuurlijk niemand te wachten. Letselschade kan zowel materiële schade als immateriële schade tot gevolg hebben en het neemt vaak veel tijd en energie in beslag om de hoogte van de schadevergoeding letselschade te berekenen en te verhalen op de tegenpartij. Waar u precies recht op heeft en hoe hoog de schadeclaim bedraagt, is per situatie verschillend. Wilt u alvast een globaal advies van een van onze juridische experts? Vul dan de gratis letselschadescan in op onze website.

Wat is letselschade?

Stel: u bent betrokken geweest bij een arbeidsongeval of een verkeersongeval en u heeft door toedoen van een ander letsel opgelopen. In zo’n situatie kunt u de tegenpartij aansprakelijk stellen en een schadevergoeding claimen voor uw letselschade. Alle kosten die u heeft moeten maken na een ongeval, kunnen vaak verhaald worden op de partij die het ongeval veroorzaakt heeft. Bij het vaststellen van het schadebedrag wordt onderscheid gemaakt in materiële en immateriële schade.

Deze kunnen onder andere bestaan uit:

  • Medische kosten
  • Inkomstenderving
  • Reiskosten
  • Verzorgingskosten
  • Hulp in het huishouden
  • Angst en trauma na het ongeval
  • Verlies van sociale contacten

Zoals u ziet kunt u na een ongeval zowel fysiek als psychisch letsel oplopen, wat beide heel vervelende gevolgen kan hebben voor de rest van uw leven. Daarom is het verstandig om als slachtoffer een letselschade specialist in de arm te nemen die u kan helpen bij de afwikkeling van het schadeproces. Hij of zij kan u helpen bij het berekenen van de letselschade en zorgt ervoor dat u recht heeft op de maximale financiële vergoeding.

Sterk in het verhalen

van uw letselschade

Hoogte van de schadevergoeding letselschade

Omdat iedere situatie natuurlijk anders is, bestaat er geen eenduidig antwoord op de vraag hoe hoog de schadevergoeding letselschade na een ongeval precies is. Veel schadeposten worden naderhand vaak pas duidelijk, ieder slachtoffer doorloopt het herstelproces immers op een andere manier. Materiële schade als kapotte kleding, medische kosten en schade aan de auto, is vaak direct zichtbaar. Immateriële schade als angst, pijn en leed door het ongeval, de tijd die u kwijt bent aan behandelingen en een eventuele verminderde levensvreugde, worden vaak na een tijd pas duidelijk.

Om ervoor te zorgen dat u niets over het hoofd ziet en de erkenning en financiële vergoeding krijgt waar u recht op heeft, staat Sterk Letselschade u graag bij tijdens dit traject. We hebben twee vestigingen in Amsterdam en Utrecht en bedienen vanuit hier heel Nederland. We komen zelfs bij u thuis wanneer dat nodig is.

Onze service

Gratis

Wij kunnen u kosteloos helpen bij het verhalen van uw schade. Wij verhalen onze kosten rechstreeks op de de verzekeraar van de wederpartij, waardoor u niet later verrast wordt door kosten voor rechtsbijstand.

Duidelijke communicatie

Graag geven wij helder en duidelijk advies. Mochten er onverhoopt vragen zijn dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Ons kantoor gaat met de tijd, dat betekent dat u uw vragen ook per Whatsapp kunt toezenden.

Intake

Onze juristen bespreken graag met u geheel vrijblijvend uw zaak. Omdat wij u graag zien en kennis met u maken, kunt u kosteloos op kantoor langs komen om het door u overkomen ongeval te bespreken. Zo zorgen wij ervoor dat uw zaak meteen goed wordt opgepakt.

Maximale vergoeding

Onze juristen zullen er aan doen om de maximale vergoeding eruit te halen, zodat u een vergoeding krijgt waar u recht op heeft.

Betrokken letselschadejurist

U heeft bij ons kantoor één aanspreekpunt en dat is de jurist die uw dossier behandelt. Daardoor zorgen wij ervoor dat onze jursisten betrokken en volledig op de hoogte zijn van uw zaak.

Heel Nederland

Ons kantoor is gevestigd in Amsterdam en in Utrecht. Dat betekent dat wij vanaf deze steden u in heel Nederland kunnen bedienen. Indien gewenst of noodzakelijk komen onze juristen bij u thuis langs om uw zaak te bespreken.

Schadevergoeding na letselschade met Sterk Letselschade Amsterdam

Krijgt u te maken met letselschade, dan komen daar natuurlijk ook de kosten van de juridische bijstand bovenop. Om ook deze kosten te dekken, kunnen wij u in bijna alle gevallen gratis bijstaan. Loopt u letsel op door toedoen van een ander, dan is het zo geregeld dat de tegenpartij de juridische kosten op zich neemt. Vaak worden deze rechtstreeks op de verzekeraar van de wederpartij verhaalt, waardoor u later niet voor onplezierige verrassingen komt te staan.

Sterk Letselschade staat bekend als een multicultureel letselschadekantoor met medewerkers die naast Nederlands ook Turks, Marokkaans, Berbers en Arabisch spreken. Mensen met een niet-Nederlandse achtergrond zijn dus ook van harte welkom. Wilt u graag eens kennismaken of vrijblijvend advies inwinnen? Neem dan contact met ons op. We staan graag voor u klaar.

Wat zeggen onze clienten

De dienstverlening was geweldig. De juristen hebben verstand van hun vak.

Dhr. R. SmithFysiotherapeut

Mijn jurist heeft mij en mijn gezin uitstekend geholpen om onze schade te verhalen. Ik ben enorm blij dat ik bij Sterk terecht ben gekomen. Zeker een aanrader!

Dhr. M. Boulfirass

De eerste week van het ongeval zat ik met heel veel vragen. Gelukkig kon mijn jurist al mijn vragen zodanig beantwoorden zodat ik met een gerust hart kon slapen. In de tweede week werd direct mijn voertuigschade vergoed en in die zelfde week heb ik tevens mijn voorschot gekregen.

Mw. R.S. Soekarnsingh

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschade juristen hebben alle kennis in huis om uw belangen optimaal te behartigen en u in woord en daad bij te staan. Wij helpen u vanaf de intake tot en met de afwikkeling van uw zaak en alle handelingen die er tussen in zitten. Denk hierbij aan het aansprakelijk stellen van de wederpartij en het inventariseren en onderbouwen van uw schade. U krijgt hierbij advies op maat, want elke zaak is anders. Daarnaast bent u in overleg altijd welkom om bij ons op kantoor uw zaak verder te bespreken. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend gesprek met een van onze juristen.

Bel 020 – 369 01 65

Letselschade scan