Skip to main content

Mensen die slachtoffer zijn geworden van een ongeval krijgen vaak te maken met onvoorziene kosten. Kapotte spullen, medische kosten of zelfs inkomstenderving komen in alle gradaties voor. Was het ongeval niet uw schuld maar van een ander? Dan heeft u in bijna alle gevallen recht op schadevergoeding. U kunt de letselschade claimen zodat u zelf niet hoeft op te draaien voor de kosten die u naar aanleiding van het ongeval heeft gemaakt. Hoe hoog het bedrag van de schadevergoeding is en op welke manier u deze kunt claimen, leggen de letselschadespecialisten van Sterk letselschade u graag uit. Wilt u alvast een vrijblijvend advies? Vul dan de letselschadescan op onze website in.

Gratis juridische bijstand

Wij werken uitsluitend aan de slachtofferzijde en zijn hierbij volledig onafhankelijk. Ons netwerk zorgt altijd voor een specialist bij u in de buurt. Uw jurist zal u zo goed mogelijk begeleiden in het letselschadetraject en voorzien van het noodzakelijke advies. Onze juristen werken samen experts en advocaten die door ons geselecteerd zijn. Zij werken uitsluitend voor slachtoffers of gedupeerden en pertinent NIET voor verzekeringsmaatschappijen.

Letselschade verhalen? | Wij gaan tot het uiterste voor u

Het claimen van letselschade zit in de praktijk toch een stukje ingewikkelder in elkaar dan het in eerste instantie wellicht lijkt. Ieder ongeval is anders en ieder slachtoffer herstelt op zijn of haar eigen tempo. Daar komt bij dat sommige kostenposten pas in een later stadium duidelijk worden. Misschien bent u aangereden door een auto waardoor u bang bent om nog op de fiets te stappen. Of heeft de beet van een hond ervoor gezorgd dat u veel minder vaak de straat op durft. Dit zijn voorbeelden van immateriële schade. Oftewel: schade die niet direct in geld is uit te drukken.

Omdat het letselschadetraject ingewikkeld in elkaar steekt en u als slachtoffer ook wel wat anders aan uw hoofd heeft, nemen de juridische experts van Sterk Letselschade deze zorg graag van u over. Alle administratie, onderhandelingen en telefoontjes nemen zij voor hun rekening zodat u zich volledig kunt concentreren op uw herstel. Uiteraard gaan wij voor niets minder dan het maximale resultaat.

Onze service

Gratis hulp bij letselschade

Wij kunnen u kosteloos helpen bij het verhalen van uw schade. Wij verhalen onze kosten rechtstreeks op de de verzekeraar van de wederpartij, waardoor u niet later verrast wordt door kosten voor rechtsbijstand.

Duidelijke communicatie

Graag geven wij helder en duidelijk advies. Mochten er onverhoopt vragen zijn dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Ons kantoor gaat met de tijd mee, dat betekent dat u uw vragen ook per WhatsApp kunt toezenden.

Intake

Onze juristen bespreken graag geheel vrijblijvend uw zaak met u. Omdat wij u graag zien en kennis met u maken, kunt u kosteloos op kantoor langs komen om het door u overkomen ongeval te bespreken. Zo zorgen wij ervoor dat uw zaak meteen goed wordt opgepakt.

Maximale vergoeding

Onze juristen zullen er aan doen om de maximale vergoeding eruit te halen, zodat u een vergoeding krijgt waar u recht op heeft.

Betrokken letselschadejurist

U heeft bij ons kantoor één aanspreekpunt en dat is de jurist die uw dossier behandelt. Zo zorgen wij ervoor dat onze juristen betrokken en volledig op de hoogte zijn van uw zaak.

Heel Nederland

Onze kantoren zijn gevestigd in Amsterdam en in Utrecht. Vanuit deze steden kunnen wij u in heel Nederland bedienen. Indien gewenst of noodzakelijk komen onze juristen bij u thuis langs om uw zaak te bespreken.

Recht op schadevergoeding? Sterk Letselschade helpt

Om een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van alle kosten die u na het ongeval heeft gemaakt, is het verstandig om alle facturen en bonnetjes te bewaren. Kosten van een psycholoog, reparatiekosten van uw auto of een overzicht van eventuele inkomstenderving, allemaal voorbeelden van kostenposten die u kunt claimen op de tegenpartij. Uw belang staat voorop. Bij Sterk Letselschade behandelen wij u daarom nooit als nummer, iedere zaak is even belangrijk voor ons.

Waarom Sterk Letselschade? De voordelen op een rij

Vanuit onze vestigingen in Amsterdam en Utrecht helpen wij iedereen die recht heeft op letselschadevergoeding. Omdat wij een multicultureel letselschadebureau zijn, spreken onze adviseurs naast Nederlands ook Berbers, Marokkaans, Turks en Arabisch. We zijn er voor iedereen en stralen dat graag uit. Zodra u bij ons binnenstapt wijzen we een aanspreekpunt aan die u de rest van het traject begeleidt. Niets is immers zo vervelend dan telkens weer uw verhaal te moeten doen.

Heeft u behoefte aan meer informatie of wilt u een vrijblijvend gesprek aanvragen? Pak dan de telefoon en neem vandaag nog contact met ons op.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschade juristen hebben alle kennis in huis om uw belangen optimaal te behartigen en u in woord en daad bij te staan. Wij helpen u vanaf de intake tot en met de afwikkeling van uw zaak en alle handelingen die er tussen in zitten. Denk hierbij aan het aansprakelijk stellen van de wederpartij en het inventariseren en onderbouwen van uw schade. U krijgt hierbij advies op maat, want elke zaak is anders. Daarnaast bent u in overleg altijd welkom om bij ons op kantoor uw zaak verder te bespreken. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend gesprek met een van onze juristen.

Bel 020 – 369 01 65

Letselschade scan