Skip to main content

Sterk Letselschade Amsterdam – uw letselschadespecialist

Letselschade na een ongeval; heeft u ermee te maken? Naast eventuele lichamelijke of psychische schade kost het ook enorm veel tijd en energie om de hoogte van de schadevergoeding te berekenen en te bepalen waarop u allemaal recht heeft. Welke letselschade kunt u claimen en hoe dient u dit te communiceren met de tegenpartij? Allemaal vragen waar u het antwoord niet direct op weet.

Omdat iedere situatie op zichzelf staat en elk slachtoffer het letselschadetraject op een andere manier doorloopt, doet u er goed aan om een juridisch expert in de arm te nemen. Iemand die u helpt met al die administratieve rompslomp waar u niet op zit te wachten. Daarvoor bent u bij Sterk Letselschade in Amsterdam en Utrecht aan het juiste adres.

Wilt u alvast een globaal advies van een van onze letselschade specialisten? Vul dan de gratis letselschadescan in op onze website.

Slachtoffer na een ongeval? Claim uw schadevergoeding

Het komt vaak voor dat er na een ongeval sprake is van letselschade. Heeft u door toedoen van een ander materiële of immateriële schade opgelopen, dan kunt u deze schadeposten verhalen op de tegenpartij.  Voorbeelden van materiële schade zijn:

  • Medische kosten
  • Schade aan auto of fiets
  • Kapotte telefoon

Voorbeelden van immateriële schade zijn:

  • Psychische en lichamelijke klachten
  • Depressie of verminderde levensvreugde
  • Verlies van sociale contacten

De beste begeleiding bij letselschade in Amsterdam en Utrecht

Omdat de ene kostenpost direct zichtbaar is en de andere pas na verloop van tijd duidelijk wordt, is het lastig om in het beginstadium al te bepalen hoe hoog de schadevergoeding bedraagt waarop u recht heeft. Misschien komt u voor een langere tijd thuis te zitten of moet u zelfs op zoek naar ander werk, allemaal onvoorziene zaken die de rest van uw leven kunnen bepalen.

Om het gehele letselschadetraject in goede banen te leiden en voor uzelf helder te hebben waar u recht op heeft, is het verstandig om in alle gevallen een beroep te doen op een ervaren letselschadespecialist. De juridisch experts van Sterk Letselschade in Amsterdam en Utrecht staan voor u klaar.

Gratis juridische bijstand

Wij werken uitsluitend aan de slachtofferzijde en zijn hierbij volledig onafhankelijk. Ons netwerk zorgt altijd voor een specialist bij u in de buurt. Uw jurist zal u zo goed mogelijk begeleiden in het letselschadetraject en voorzien van het noodzakelijke advies. Onze juristen werken samen experts en advocaten die door ons geselecteerd zijn. Zij werken uitsluitend voor slachtoffers of gedupeerden en pertinent NIET voor verzekeringsmaatschappijen.

Sterk Letselschade Amsterdam helpt u verder

Zo’n complex letselschadetraject is niet iets wat u in uw eentje hoeft te doorlopen. Bent u slachtoffer van een verkeersongeval, aangereden op de fiets, gebeten door een hond, aangereden als voetganger, heeft u een bedrijfsongeval gehad of heeft u een whiplash of psychisch letsel opgelopen? Dan is het heel belangrijk dat u zich met name op uw herstel focust. Trek daarom op tijd aan de bel en neem in dergelijke situaties altijd contact op met een van onze juridisch letselschade-experts. Wij helpen u graag verder en gaan tot het uiterste om voor u de maximale vergoeding te regelen.

Onze service

Gratis hulp bij letselschade

Wij kunnen u kosteloos helpen bij het verhalen van uw schade. Wij verhalen onze kosten rechtstreeks op de de verzekeraar van de wederpartij, waardoor u later niet verrast wordt door kosten voor rechtsbijstand.

Duidelijke communicatie

Graag geven wij helder en duidelijk advies. Mochten er onverhoopt vragen zijn dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Ons kantoor gaat met de tijd mee, dat betekent dat u uw vragen ook per WhatsApp kunt toezenden.

Intake

Onze juristen bespreken graag geheel vrijblijvend uw zaak met u. Omdat wij u graag zien en kennis met u maken, kunt u kosteloos op kantoor langs komen om het door u overkomen ongeval te bespreken. Zo zorgen wij ervoor dat uw zaak meteen goed wordt opgepakt.

Maximale vergoeding

Onze juristen zullen er aan doen om de maximale vergoeding eruit te halen, zodat u een vergoeding krijgt waar u recht op heeft.

Betrokken letselschadejurist

U heeft bij ons kantoor één aanspreekpunt en dat is de jurist die uw dossier behandelt. Zo zorgen wij ervoor dat onze juristen betrokken en volledig op de hoogte zijn van uw zaak.

Heel Nederland

Onze kantoren zijn gevestigd in Amsterdam en Utrecht. Vanuit deze steden kunnen wij u in heel Nederland bedienen. Indien gewenst of noodzakelijk komen onze juristen bij u thuis langs om uw zaak te bespreken.

Multicultureel letselschadebureau in Amsterdam

Sterk Letselschade staat bekend als multicultureel letselschadebureau waar naast Nederlands ook Marokkaans, Turks, Berbers en Arabisch gesproken wordt. We vinden het belangrijk om voor iedereen zo toegankelijk mogelijk te zijn en behandelen niemand als een nummer. Iedereen die bij ons binnenkomt kan rekenen op een persoonlijke aanpak. Zodra u een afspraak maakt op ons kantoor in Amsterdam of Utrecht, wordt er één aanspreekpunt aangesteld die u de rest van het traject begeleidt. Zo hoeft u niet telkens opnieuw uw verhaal te doen.

Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen?  Voor een persoonlijke kennismaking of het maken van een afspraak kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschade juristen hebben alle kennis in huis om uw belangen optimaal te behartigen en u in woord en daad bij te staan. Wij helpen u vanaf de intake tot en met de afwikkeling van uw zaak en alle handelingen die er tussen in zitten. Denk hierbij aan het aansprakelijk stellen van de wederpartij en het inventariseren en onderbouwen van uw schade. U krijgt hierbij advies op maat, want elke zaak is anders. Daarnaast bent u in overleg altijd welkom om bij ons op kantoor uw zaak verder te bespreken. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend gesprek met een van onze juristen.

Bel 020 – 369 01 65

Letselschade scan