Sterk Letselschade Utrecht

Uw letselschadespecialist

Bent u door toedoen van een ander slachtoffer geworden van een ongeval? Dan heeft u in de meeste gevallen recht op schadevergoeding. Vaak is er sprake van materiële of immateriële schade waardoor u last kunt krijgen van psychische en lichamelijke problemen. Allemaal ongemakken die er naast het ongeval nog eens bovenop komen. Wilt u exact weten welke schadeposten u kunt claimen en zoekt u een expert die u hierbij kan helpen? Neem dan een ervaren letselschadespecialist in de arm. Iemand die het contact onderhoudt met de tegenpartij en u alle administratieve rompslomp uit handen neemt. U bent slachtoffer en heeft al genoeg aan uw hoofd, een juridisch expert zorgt ervoor dat u nergens omkijken naar heeft. Wilt u alvast een globaal advies van een van onze letselschadespecialisten? Vul dan de gratis letselschadescan in op onze website.

Slachtoffer van een ongeval? | Sterk Letselschade biedt juridische hulp

Heeft u door de schuld van een ander letsel opgelopen? Dan heeft u in de meeste gevallen recht op letselschadevergoeding. Alle kosten die u maakt naar aanleiding van het ongeval worden dan op de tegenpartij verhaald. Vaak is het lastig om vooraf te bepalen op welke bedrag u recht heeft. Wat is er precies gebeurd en welke kosten heeft u naar aanleiding van het ongeval gemaakt? Dit is per situatie verschillend, sommige kosten worden zelfs pas na een paar weken pas duidelijk. Dit alles zorgt ervoor dat u in een wirwar van papieren terechtkomt waar u zich als slachtoffer helemaal niet mee bezig wilt houden. Schakel daarom een letselschadespecialist in die ervoor zorgt dat het letselschadetraject op een correcte manier wordt afgehandeld.

Sterk in het verhalen

van uw letselschade

Wij regelen voor u de hoogste mogelijke schadevergoeding

De juridische experts van Sterk Letselschade Utrecht doen er alles aan om voor u een zo hoog mogelijke schadevergoeding los te krijgen. Zodra u ons kantoor in Utrecht binnenstapt, wordt er een aanspreekpunt aangewezen die u de rest van het traject begeleidt. Hij of zij bepaalt na verloop van tijd de hoogte van de claim die als schadeloosstelling dient voor de kosten die u heeft gemaakt. Sterk Letselschade onderhandelt met de tegenpartij en voorkomt dat u iets over het hoofd ziet. Of erger nog: dat u in de financiële problemen raakt. In veel gevallen is onze hulp gratis.

Onze service

Gratis

Wij kunnen u kosteloos helpen bij het verhalen van uw schade. Wij verhalen onze kosten rechstreeks op de de verzekeraar van de wederpartij, waardoor u niet later verrast wordt door kosten voor rechtsbijstand.

Duidelijke communicatie

Graag geven wij helder en duidelijk advies. Mochten er onverhoopt vragen zijn dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Ons kantoor gaat met de tijd, dat betekent dat u uw vragen ook per Whatsapp kunt toezenden.

Intake

Onze juristen bespreken graag met u geheel vrijblijvend uw zaak. Omdat wij u graag zien en kennis met u maken, kunt u kosteloos op kantoor langs komen om het door u overkomen ongeval te bespreken. Zo zorgen wij ervoor dat uw zaak meteen goed wordt opgepakt.

Maximale vergoeding

Onze juristen zullen er aan doen om de maximale vergoeding eruit te halen, zodat u een vergoeding krijgt waar u recht op heeft.

Betrokken letselschadejurist

U heeft bij ons kantoor één aanspreekpunt en dat is de jurist die uw dossier behandelt. Daardoor zorgen wij ervoor dat onze jursisten betrokken en volledig op de hoogte zijn van uw zaak.

Heel Nederland

Ons kantoor is gevestigd in Amsterdam en in Utrecht. Dat betekent dat wij vanaf deze steden u in heel Nederland kunnen bedienen. Indien gewenst of noodzakelijk komen onze juristen bij u thuis langs om uw zaak te bespreken.

Letselschade? Neem contact op met Sterk Letselschade Utrecht

Waarom Sterk Letselschade voor u de beste letselschadespecialist is? Simpel. Het maakt niet uit om welk soort ongeval het gaat, wij hanteren bij iedereen dezelfde persoonlijke benadering. Daarom spreken veel van onze letselschadespecialisten naast Nederlands ook Berbers, Turks, Arabisch en Marokkaans. Zo kunnen we iedere cliënt te woord staan. We zijn een multicultureel letselschadebureau met vestigingen in Utrecht, Amsterdam en Den Haag. Vanaf deze locaties begeleiden we iedereen die hulp nodig heeft op het gebied van letselschade. Bent u slecht ter been of is er een andere reden dat u niet onze kant kunt opkomen? Dan bezoeken we u ook graag aan huis.

 

Wilt u een vrijblijvende afspraak maken of bent u op zoek naar meer informatie over onze diensten, dan kunt u hier een afspraak maken. Onze letselschadespecialisten staan graag klaar om u verder te helpen.

Wat zeggen onze clienten

De dienstverlening was geweldig. De juristen hebben verstand van hun vak.

Dhr. R. SmithFysiotherapeut

Mijn jurist heeft mij en mijn gezin uitstekend geholpen om onze schade te verhalen. Ik ben enorm blij dat ik bij Sterk terecht ben gekomen. Zeker een aanrader!

Dhr. M. Boulfirass

De eerste week van het ongeval zat ik met heel veel vragen. Gelukkig kon mijn jurist al mijn vragen zodanig beantwoorden zodat ik met een gerust hart kon slapen. In de tweede week werd direct mijn voertuigschade vergoed en in die zelfde week heb ik tevens mijn voorschot gekregen.

Mw. R.S. Soekarnsingh

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschade juristen hebben alle kennis in huis om uw belangen optimaal te behartigen en u in woord en daad bij te staan. Wij helpen u vanaf de intake tot en met de afwikkeling van uw zaak en alle handelingen die er tussen in zitten. Denk hierbij aan het aansprakelijk stellen van de wederpartij en het inventariseren en onderbouwen van uw schade. U krijgt hierbij advies op maat, want elke zaak is anders. Daarnaast bent u in overleg altijd welkom om bij ons op kantoor uw zaak verder te bespreken. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend gesprek met een van onze juristen.

Bel 020 – 369 01 65

Letselschade scan