Skip to main content

Aanrijding voetganger

Bent u als voetganger aangereden door een fiets, scooter of auto? Dan is het goed om te weten dat u in bijna alle gevallen recht heeft op een schadevergoeding. Letsel na aanrijding kan grote gevolgen hebben voor uw dagelijkse leven. Gelukkig staan onze specialisten u bij met advies en uitgebreide ondersteuning. Bent u slachtoffer van een verkeersongeval en heeft u behoefte aan juridische hulp? Maak dan een vrijblijvende afspraak met een van de letselschade specialisten van Sterk Letselschade.

‘Ik ben aangereden als voetganger. Wat nu?’

Bent u aangereden terwijl u wellicht op uw gemak over straat wandelde, dan loopt u als voetganger sneller letsel op dan de bestuurder van een gemotoriseerd voertuig. Zelfs als het verkeersongeval gedeeltelijk of helemaal uw schuld was, komt u in aanmerking voor letselschadevergoeding. Voetgangers worden gezien als kwetsbare deelnemers aan het verkeer waardoor ze altijd een deel van de geleden materiële en immateriële schade kunnen claimen.

Maar hoe moet u de tegenpartij aansprakelijk stellen en hoe hoog is het smartengeld waar u eventueel recht op hebt? Sterk Letselschade in Amsterdam en Utrecht helpt u hier graag bij en verleent u de rechtsbijstand die u nodig heeft. Dit doen we met veel passie en toewijding, u heeft als slachtoffers immers wel iets anders aan uw hoofd.

Sterk in het verhalen

van uw letselschade

Letsel na aanrijding als voetganger

Omdat iedere situatie natuurlijk anders is en ieder verkeersslachtoffer zijn of haar herstel op een andere manier doorloopt, worden veel schadeposten na het ongeval pas duidelijk. U krijgt bijvoorbeeld te maken met medische kosten, kapotte kleding of angst en depressie waardoor u een psycholoog moet bezoeken. Allemaal zaken die onder letselschadevergoeding en smartengeld vallen. Door een letselschadespecialist in de arm te nemen die u wijst op uw rechten en bijstaat, ziet u niets over het hoofd en kunt u al het papierwerk overlaten aan een juridisch expert.

Wij van Sterk Letselschade zien het als onze taak om u tijdens het letselschadetraject zo goed mogelijk te begeleiden. Hoewel we een kantoor in Amsterdam en Utrecht hebben, helpen we natuurlijk graag iedereen die slachtoffer is geworden van een ongeval, in heel Nederland.
Wellicht bent u eerst op zoek naar een globaal advies van een van onze juristen? Vul dan de gratis letselschadescan in op onze website.

Onze service

Gratis hulp bij letselschade

Wij kunnen u kosteloos helpen bij het verhalen van uw schade. Wij verhalen onze kosten rechtstreeks op de de verzekeraar van de wederpartij, waardoor u niet later verrast wordt door kosten voor rechtsbijstand.

Duidelijke communicatie

Graag geven wij helder en duidelijk advies. Mochten er onverhoopt vragen zijn dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Ons kantoor gaat met de tijd mee, dat betekent dat u uw vragen ook per WhatsApp kunt toezenden.

Intake

Onze juristen bespreken graag geheel vrijblijvend uw zaak met u. Omdat wij u graag zien en kennis met u maken, kunt u kosteloos op kantoor langs komen om het door u overkomen ongeval te bespreken. Zo zorgen wij ervoor dat uw zaak meteen goed wordt opgepakt.

Maximale vergoeding

Onze juristen zullen er aan doen om de maximale vergoeding eruit te halen, zodat u een vergoeding krijgt waar u recht op heeft.

Betrokken letselschadejurist

U heeft bij ons kantoor één aanspreekpunt en dat is de jurist die uw dossier behandelt. Zo zorgen wij ervoor dat onze juristen betrokken en volledig op de hoogte zijn van uw zaak.

Heel Nederland

Onze kantoren zijn gevestigd in Amsterdam en in Utrecht. Vanuit deze steden kunnen wij u in heel Nederland bedienen. Indien gewenst of noodzakelijk komen onze juristen bij u thuis langs om uw zaak te bespreken.

Sterk Letselschade Amsterdam en Utrecht

Onze letselschade experts begeleiden u van A tot Z en nemen u graag de grootste zorgen uit handen. De juristen van Sterk Letselschade vinden het belangrijk om iedereen te kunnen helpen. Naast Nederlands is het daarom ook geen probleem om Turks, Marokkaans, Berbers en Arabisch te spreken. Duidelijke communicatie staat bij ons hoog in het vaandel en daar doen we graag ons best voor. Niemand is bij ons zomaar een nummer, iedere situatie vraagt om een persoonlijke aanpak. Iets waarmee we ons graag onderscheiden.

Voor vragen of een betrouwbaar advies staan we uiteraard altijd voor u klaar. Neem vrijblijvend contact met ons op en we helpen u zo goed mogelijk verder.

Wat zeggen onze clienten

De dienstverlening was geweldig. De juristen hebben verstand van hun vak.

Dhr. R. SmithFysiotherapeut

Mijn jurist heeft mij en mijn gezin uitstekend geholpen om onze schade te verhalen. Ik ben enorm blij dat ik bij Sterk terecht ben gekomen. Zeker een aanrader!

Dhr. M. Boulfirass

De eerste week van het ongeval zat ik met heel veel vragen. Gelukkig kon mijn jurist al mijn vragen zodanig beantwoorden zodat ik met een gerust hart kon slapen. In de tweede week werd direct mijn voertuigschade vergoed en in die zelfde week heb ik tevens mijn voorschot gekregen.

Mw. R.S. Soekarnsingh

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschade juristen hebben alle kennis in huis om uw belangen optimaal te behartigen en u in woord en daad bij te staan. Wij helpen u vanaf de intake tot en met de afwikkeling van uw zaak en alle handelingen die er tussen in zitten. Denk hierbij aan het aansprakelijk stellen van de wederpartij en het inventariseren en onderbouwen van uw schade. U krijgt hierbij advies op maat, want elke zaak is anders. Daarnaast bent u in overleg altijd welkom om bij ons op kantoor uw zaak verder te bespreken. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend gesprek met een van onze juristen.

Bel 020 – 369 01 65

Letselschade scan