Skip to main content

U bent gebeten door een hond en heeft daardoor letsel opgelopen. Natuurlijk is dit erg vervelend. U moet behandeld worden voor uw verwondingen en houdt hier wellicht blijvende littekens aan over. Bent u slachtoffer van een hondenbeet, dan komt u in bijna alle gevallen in aanmerking voor een schadevergoeding. U kunt de eigenaar van de hond aansprakelijk stellen, zelfs als hij er niets aan kon doen. Hoe dit precies in z’n werk gaat en waar u allemaal rekening mee moet houden? Daar zijn onze letselschadespecialisten voor. Neem vrijblijvend contact met ons op en we helpen u graag verder.

Letselschade door een hondenbeet

Een hondenbeet kan lichamelijk letsel veroorzaken met vaak lelijke littekens tot gevolg. Wellicht dient u een tetanusprik te halen, moeten uw wonden gehecht worden of krijgt u antibiotica voorgeschreven. Een hondenbeet kan echter nog veel ernstiger gevolgen hebben en is voor veel mensen een traumatische ervaring. Psychisch leed als angstgevoelens of het verlies van sociale contacten komt vaak later pas aan het licht. Voor de opgelopen materiële en/of immateriële schade heeft u recht op een schadevergoeding die u kunt verhalen op de aansprakelijke tegenpartij.

Natuurlijk is dit een van de laatste dingen waarmee u zich wilt bezighouden. U bent slachtoffer van een hondenbeet waardoor uw focus in het begin vooral op uw herstel ligt. Op zulke momenten komen de letselschadespecialisten van Sterk Letselschade in beeld. Zij begeleiden u tijdens het letselschadetraject van A tot Z en zorgen ervoor dat u aan het einde van rit krijgt waar u recht op hebt.

Wat zeggen onze clienten

De dienstverlening was geweldig. De juristen hebben verstand van hun vak.

Dhr. R. SmithFysiotherapeut

Mijn jurist heeft mij en mijn gezin uitstekend geholpen om onze schade te verhalen. Ik ben enorm blij dat ik bij Sterk terecht ben gekomen. Zeker een aanrader!

Dhr. M. Boulfirass

De eerste week van het ongeval zat ik met heel veel vragen. Gelukkig kon mijn jurist al mijn vragen zodanig beantwoorden zodat ik met een gerust hart kon slapen. In de tweede week werd direct mijn voertuigschade vergoed en in die zelfde week heb ik tevens mijn voorschot gekregen.

Mw. R.S. Soekarnsingh

U bent gebeten door een hond | Juridisch advies

Onze letselschadespecialisten zijn stuk voor stuk experts op het gebied van letselschade en voorzien u graag van het juiste juridische advies. Ze helpen u met het aansprakelijk stellen van de hondeneigenaar en zorgen ervoor dat alles op rechtmatige wijze geregeld wordt. Wat is er precies gebeurd? Welke stukken zijn er nodig om tot een overeenkomst te komen en hoe hoog is het smartengeld waar u wellicht recht op hebt? Allemaal vragen waar u als leek geen antwoord op weet. En daarbij: er zijn wel belangrijkere dingen om u druk over te maken. Omdat iedere situatie anders is en om een specifieke aanpak vraagt, is het verstandig om direct na het ongeval contact op te nemen met een van onze letselschadespecialisten. Hoe sneller, hoe beter.

Onze service

Gratis hulp bij letselschade

Wij kunnen u kosteloos helpen bij het verhalen van uw schade. Wij verhalen onze kosten rechtstreeks op de de verzekeraar van de wederpartij, waardoor u niet later verrast wordt door kosten voor rechtsbijstand.

Duidelijke communicatie

Graag geven wij helder en duidelijk advies. Mochten er onverhoopt vragen zijn dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Ons kantoor gaat met de tijd mee, dat betekent dat u uw vragen ook per WhatsApp kunt toezenden.

Intake

Onze juristen bespreken graag geheel vrijblijvend uw zaak met u. Omdat wij u graag zien en kennis met u maken, kunt u kosteloos op kantoor langs komen om het door u overkomen ongeval te bespreken. Zo zorgen wij ervoor dat uw zaak meteen goed wordt opgepakt.

Maximale vergoeding

Onze juristen zullen er aan doen om de maximale vergoeding eruit te halen, zodat u een vergoeding krijgt waar u recht op heeft.

Betrokken letselschadejurist

U heeft bij ons kantoor één aanspreekpunt en dat is de jurist die uw dossier behandelt. Zo zorgen wij ervoor dat onze juristen betrokken en volledig op de hoogte zijn van uw zaak.

Heel Nederland

Onze kantoren zijn gevestigd in Amsterdam en in Utrecht. Vanuit deze steden kunnen wij u in heel Nederland bedienen. Indien gewenst of noodzakelijk komen onze juristen bij u thuis langs om uw zaak te bespreken.

Sterk Letselschade | Amsterdam en Utrecht

Bij Sterk Letselschade staat u centraal. Vanuit onze kantoren in Amsterdam en Utrecht helpen we graag iedereen die slachtoffer is van een ongeval of situatie die letselschade heeft veroorzaakt. Dit doen we al jaren met heel veel passie. Zodra u bij ons binnenkomt wordt er één contactpersoon aangesteld die u de rest van de tijd begeleidt. We zetten vervolgens alles op alles om voor u de maximale vergoeding te verkrijgen. Omdat we er voor iedereen zijn, spreken onze juristen naast Nederlands ook Marokkaans, Berbers, Arabisch en Turks. We zijn een laagdrempelig bureau dat duidelijk communiceert en u in veel gevallen gratis kan bijstaan.

Wilt u een vrijblijvende afspraak maken of bent u op zoek naar meer informatie over onze diensten, dan kunt u hier een afspraak maken. Ons team van juristen staat graag klaar om u verder te helpen.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschade juristen hebben alle kennis in huis om uw belangen optimaal te behartigen en u in woord en daad bij te staan. Wij helpen u vanaf de intake tot en met de afwikkeling van uw zaak en alle handelingen die er tussen in zitten. Denk hierbij aan het aansprakelijk stellen van de wederpartij en het inventariseren en onderbouwen van uw schade. U krijgt hierbij advies op maat, want elke zaak is anders. Daarnaast bent u in overleg altijd welkom om bij ons op kantoor uw zaak verder te bespreken. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend gesprek met een van onze juristen.

Bel 020 – 369 01 65

Letselschade scan