Skip to main content

Bent u slachtoffer van een verkeersongeval en heeft u als gevolg hiervan letsel opgelopen? Dan komen er in een korte tijd allerlei dingen op u af. Naast de lichamelijke klachten die u wellicht overhoudt aan het ongeluk, moet u ook op het gebied van aansprakelijkheid veel regelen. Wie heeft het verkeersongeval veroorzaakt? Wie moet u aansprakelijk stellen en hoe hoog is de eventuele schadevergoeding? Allemaal vragen waar u als slachtoffer helemaal niet mee bezig wilt zijn. Daarom zijn wij er. Sterk Letselschade in Amsterdam en Utrecht neemt u deze zorgen uit handen en staat u graag bij in het gehele letselschadeproces. Wilt u weten wat wij precies voor u kunnen betekenen? Neem dan hier contact met ons op.

Letselschade na een verkeersongeval

Of u nu letselschade oploopt als gevolg van een auto-ongeluk of uw hele fiets aan diggelen ligt na botsing met een andere fietser, in beide gevallen heeft u recht op letselschadevergoeding. Dit geldt echter alleen als het ongeluk door toedoen van een ander is veroorzaakt. Materiële schade is direct in geld uit te drukken, immateriële schade ligt iets ingewikkelder. Heeft u na een verkeersongeval bijvoorbeeld een whiplash opgelopen en verliest u aan de hand daarvan veel sociale contacten? Dan kunt u om een financiële vergoeding vragen die het verdriet enigszins kan verzachten. De hoogte van het smartengeld na een ongeval is dus vooraf moeilijk vast te stellen. Neem daarom een ervaren letselschadespecialist in de arm die u van A tot Z begeleidt in dit proces.

Sterk in het verhalen

van uw letselschade

Juridisch advies van onze letselschadespecialisten

Op letsel na aanrijding zit natuurlijk niemand te wachten. Het kan veel tijd in beslag nemen voordat u een fatsoenlijke schadevergoeding ontvangen hebt. De regels en procedures zijn vaak erg ingewikkeld en daarbij heeft u ook nog eens te maken met uw lichamelijke gesteldheid.

Om uw leed zoveel mogelijk te verzachten, zet Sterk Letselschade alles op alles om de maximale financiële vergoeding voor u te behalen. Onze letschadespecialisten hebben jarenlange ervaring op dit gebied en kunnen u vaak kosteloos helpen. Om niets over het hoofd te zien en te krijgen waar u recht op hebt, is het verstandig om een juridisch expert in de arm te nemen die uw belangen zo goed mogelijk behartigt. Heeft u behoefte aan een gratis advies, vul dan vrijblijvend onze letselschadescan in.

Onze service

Gratis hulp bij letselschade

Wij kunnen u kosteloos helpen bij het verhalen van uw schade. Wij verhalen onze kosten rechtstreeks op de de verzekeraar van de wederpartij, waardoor u niet later verrast wordt door kosten voor rechtsbijstand.

Duidelijke communicatie

Graag geven wij helder en duidelijk advies. Mochten er onverhoopt vragen zijn dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Ons kantoor gaat met de tijd mee, dat betekent dat u uw vragen ook per WhatsApp kunt toezenden.

Intake

Onze juristen bespreken graag geheel vrijblijvend uw zaak met u. Omdat wij u graag zien en kennis met u maken, kunt u kosteloos op kantoor langs komen om het door u overkomen ongeval te bespreken. Zo zorgen wij ervoor dat uw zaak meteen goed wordt opgepakt.

Maximale vergoeding

Onze juristen zullen er aan doen om de maximale vergoeding eruit te halen, zodat u een vergoeding krijgt waar u recht op heeft.

Betrokken letselschadejurist

U heeft bij ons kantoor één aanspreekpunt en dat is de jurist die uw dossier behandelt. Zo zorgen wij ervoor dat onze juristen betrokken en volledig op de hoogte zijn van uw zaak.

Heel Nederland

Onze kantoren zijn gevestigd in Amsterdam en in Utrecht. Vanuit deze steden kunnen wij u in heel Nederland bedienen. Indien gewenst of noodzakelijk komen onze juristen bij u thuis langs om uw zaak te bespreken.

Waarom Sterk Letselschade? | Amsterdam en Utrecht

Heeft u hulp nodig na een verkeersongeval en zoekt u iemand die met u meedenkt en een persoonlijke aanpak vooropstelt? Dan staat ons multiculturele team van letselschadespecialisten klaar om u te helpen. Zodra u de drempel overstapt wordt er één persoon aangewezen waar u het hele schadetraject mee afhandelt. Onze juristen spreken naast Nederlands ook Turks, Arabisch, Berbers en Marokkaans – onze juridische hulp is dus voor iedereen toegankelijk. Natuurlijk hoopt u nooit een letselschadespecialist nodig te hebben. Maar mocht er onverhoopt toch iets gebeuren, dan kan het maar beter iemand zijn die volledig aan uw kant staat en u in veel gevallen gratis bijstand kan verlenen. We zitten met ons kantoor gevestigd in Amsterdam en Utrecht, maar zijn er voor iedereen die onze hulp goed kan gebruiken.

Voor een persoonlijke kennismaking of het maken van een afspraak kunt u direct vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wat zeggen onze clienten

De dienstverlening was geweldig. De juristen hebben verstand van hun vak.

Dhr. R. SmithFysiotherapeut

Mijn jurist heeft mij en mijn gezin uitstekend geholpen om onze schade te verhalen. Ik ben enorm blij dat ik bij Sterk terecht ben gekomen. Zeker een aanrader!

Dhr. M. Boulfirass

De eerste week van het ongeval zat ik met heel veel vragen. Gelukkig kon mijn jurist al mijn vragen zodanig beantwoorden zodat ik met een gerust hart kon slapen. In de tweede week werd direct mijn voertuigschade vergoed en in die zelfde week heb ik tevens mijn voorschot gekregen.

Mw. R.S. Soekarnsingh

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschade juristen hebben alle kennis in huis om uw belangen optimaal te behartigen en u in woord en daad bij te staan. Wij helpen u vanaf de intake tot en met de afwikkeling van uw zaak en alle handelingen die er tussen in zitten. Denk hierbij aan het aansprakelijk stellen van de wederpartij en het inventariseren en onderbouwen van uw schade. U krijgt hierbij advies op maat, want elke zaak is anders. Daarnaast bent u in overleg altijd welkom om bij ons op kantoor uw zaak verder te bespreken. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend gesprek met een van onze juristen.

Bel 020 – 369 01 65

Letselschade scan