Skip to main content

Heeft u letsel opgelopen na een auto-ongeluk? Dan kunt u hier flink last van hebben. Naast lichamelijke verwondingen zijn er ook slachtoffers die psychisch letsel oplopen. Denk aan angst, depressie of een trauma. Was het ongeval niet uw schuld? Dan kun u in bijna alle gevallen letselschade claimen. De hoogte van dit bedrag is vooraf moeilijk te bepalen.

Een juridisch specialist kan u hier meer over vertellen. Vaak is het letselschadetraject zo complex, dat u er als leek niet alleen uitkomt. Daarom zijn wij er. De specialisten van Sterk Letselschade helpen u graag bij het aansprakelijk stellen van de tegenpartij. We nemen u alles uit handen zodat u zich volledig kunt concentreren op uw herstel.

Letselschade na auto-ongeluk? Wij staan u bij

Letsel na een auto-ongeluk is niet alleen lichamelijk en psychisch enorm vervelend. Het kan soms jaren duren voordat u de volledige schadevergoeding heeft ontvangen waar u recht op heeft. Het letselschadetraject is ingewikkeld en zit vol met regels en procedures. Allemaal zaken waar u als slachtoffer niet mee bezig wilt zijn. U heeft immers wel iets anders aan uw hoofd.

Omdat letselschade enorm veel invloed kan hebben op uw leven, staan de juridische experts van Sterk Letselschade u graag bij tijdens het gehele traject. Wij nemen alle onderhandelingen op ons en zorgen ervoor dat geen enkele schadepost over het hoofd wordt gezien. Wij zorgen ervoor dat u krijgt waar u recht op heeft. Heeft u behoefte aan een gratis advies, vul dan eens onze letselschadescan in.

Onze service

Gratis hulp bij letselschade

Wij kunnen u kosteloos helpen bij het verhalen van uw schade. Wij verhalen onze kosten rechtstreeks op de de verzekeraar van de wederpartij, waardoor u niet later verrast wordt door kosten voor rechtsbijstand.

Duidelijke communicatie

Graag geven wij helder en duidelijk advies. Mochten er onverhoopt vragen zijn dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Ons kantoor gaat met de tijd mee, dat betekent dat u uw vragen ook per WhatsApp kunt toezenden.

Intake

Onze juristen bespreken graag geheel vrijblijvend uw zaak met u. Omdat wij u graag zien en kennis met u maken, kunt u kosteloos op kantoor langs komen om het door u overkomen ongeval te bespreken. Zo zorgen wij ervoor dat uw zaak meteen goed wordt opgepakt.

Maximale vergoeding

Onze juristen zullen er aan doen om de maximale vergoeding eruit te halen, zodat u een vergoeding krijgt waar u recht op heeft.

Betrokken letselschadejurist

U heeft bij ons kantoor één aanspreekpunt en dat is de jurist die uw dossier behandelt. Zo zorgen wij ervoor dat onze juristen betrokken en volledig op de hoogte zijn van uw zaak.

Heel Nederland

Onze kantoren zijn gevestigd in Amsterdam en in Utrecht. Vanuit deze steden kunnen wij u in heel Nederland bedienen. Indien gewenst of noodzakelijk komen onze juristen bij u thuis langs om uw zaak te bespreken.

Maak gebruik van onze juridische hulp!

Bent u bang dat u de hoofdprijs moet betalen als het gaat om het in de arm nemen van een letselschadespecialist? Dat is nergens voor nodig. Onze hulp is in bijna alle gevallen gratis. Het geld dat u kwijt bent aan rechtsbijstand verhalen wij in de meeste gevallen rechtstreeks op de verzekeraar van de aansprakelijke tegenpartij.

Om de omvang van de letselschade na een auto-ongeluk te bepalen, gaan onze juridisch adviseurs met de tegenpartij om tafel. Hier hoeft u zelf niet bij te zijn. Bij een dergelijk complex proces is deskundige hulp vaak noodzakelijk. Vaak heeft u met schadeposten te maken waarvan u niet eens wist dat u deze kunt verhalen op de schuldige partij. Een letselschadespecialist wijst u op deze schadeposten, zo voorkomt u dat u in de toekomst financiële problemen krijgt. Vaak zorgt hij ook voor een voorschot op de schadevergoeding.

Wat zeggen onze clienten

De dienstverlening was geweldig. De juristen hebben verstand van hun vak.

Dhr. R. SmithFysiotherapeut

Mijn jurist heeft mij en mijn gezin uitstekend geholpen om onze schade te verhalen. Ik ben enorm blij dat ik bij Sterk terecht ben gekomen. Zeker een aanrader!

Dhr. M. Boulfirass

De eerste week van het ongeval zat ik met heel veel vragen. Gelukkig kon mijn jurist al mijn vragen zodanig beantwoorden zodat ik met een gerust hart kon slapen. In de tweede week werd direct mijn voertuigschade vergoed en in die zelfde week heb ik tevens mijn voorschot gekregen.

Mw. R.S. Soekarnsingh

Sterk Letselschade | Amsterdam, Utrecht en Den Helder

Wij staan bekend als multicultureel letselschadebureau waar naast Nederlands ook Marokkaans, Turks, Berbers en Arabisch wordt gesproken. Waarom? Omdat we het belangrijk vinden dat iedereen de hulp krijgt die hij nodig heeft. Niemand is bij ons een nummer. Stapt u bij ons de drempel over? Dan wijzen wij een aanspreekpunt aan die u de rest van het traject begeleidt.  Zo hoeft u niet telkens opnieuw uw verhaal te doen.

Voor een persoonlijke kennismaking of het maken van een afspraak kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschade juristen hebben alle kennis in huis om uw belangen optimaal te behartigen en u in woord en daad bij te staan. Wij helpen u vanaf de intake tot en met de afwikkeling van uw zaak en alle handelingen die er tussen in zitten. Denk hierbij aan het aansprakelijk stellen van de wederpartij en het inventariseren en onderbouwen van uw schade. U krijgt hierbij advies op maat, want elke zaak is anders. Daarnaast bent u in overleg altijd welkom om bij ons op kantoor uw zaak verder te bespreken. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend gesprek met een van onze juristen.

Bel 020 – 369 01 65

Letselschade scan