Skip to main content

Een kop-staartbotsing, aangereden worden op de fiets of een val tegen de muur, allemaal ongevallen die een whiplash tot gevolg kunnen hebben. Een whiplash betekent letterlijk vertaald een zweepslag. Het hoofd van het slachtoffer slingert in korte tijd van achteren naar voren, wat vaak een fikse spierverrekking in de nek oplevert. Hoewel het misschien niet heel ernstig klinkt, kan een whiplash grote gevolgen hebben voor de kwaliteit van leven. Wie pech heeft, ervaart zijn leven lang klachten en kan te maken krijgen met sociale en werkgerelateerde problemen.

Loopt u door toedoen van een ander een whiplash op? Dan komt u aanmerking voor een schadevergoeding. Hoe dit precies in z’n werk gaat en wat u hiervoor moet doen, leggen de juristen van Sterk Letselschade graag aan u uit.

Wat zeggen onze clienten

De dienstverlening was geweldig. De juristen hebben verstand van hun vak.

Dhr. R. SmithFysiotherapeut

Mijn jurist heeft mij en mijn gezin uitstekend geholpen om onze schade te verhalen. Ik ben enorm blij dat ik bij Sterk terecht ben gekomen. Zeker een aanrader!

Dhr. M. Boulfirass

De eerste week van het ongeval zat ik met heel veel vragen. Gelukkig kon mijn jurist al mijn vragen zodanig beantwoorden zodat ik met een gerust hart kon slapen. In de tweede week werd direct mijn voertuigschade vergoed en in die zelfde week heb ik tevens mijn voorschot gekregen.

Mw. R.S. Soekarnsingh

Schadevergoeding na een whiplash

Een whiplash is niet wetenschappelijk aan te tonen. Daarom is het belangrijk om direct na het ongeval een bezoek te brengen aan uw huisarts. Zo kan er snel door een deskundige worden vastgesteld dat uw pijnlijke nek een direct gevolg is van het ongeval. Dit is in een later stadium belangrijk om de maximale schadevergoeding en/of het smartengeld te claimen. De hoogte van deze bedragen is vooraf niet vast te stellen. Het is met name bij een whiplash lastig in te schatten wat de gevolgen kunnen zijn voor de rest van uw leven. Wellicht moest u tijdelijk stoppen met werken of heeft u maanden binnen gezeten waardoor u vriendschappen bent verloren. Vaak is dit pas na maanden zichtbaar.

Letselschade specialist inschakelen

Juist omdat er zoveel schadeposten en factoren meespelen, doet u er verstandig aan om direct een letselschade specialist in te schakelen. Bij Sterk Letselschade in Amsterdam en Utrecht zijn verschillende juridische adviseurs in dienst die u tijdens het schadetraject van begin tot eind vakkundig begeleiden. En omdat we graag iedereen van dienst willen zijn, spreekt het merendeel van onze juristen naast Nederlands ook Turks, Marokkaans, Berbers en Arabisch. Zo maken we onze hulp voor iedereen toegankelijk.

Onze service

Gratis hulp bij letselschade

Wij kunnen u kosteloos helpen bij het verhalen van uw schade. Wij verhalen onze kosten rechtstreeks op de de verzekeraar van de wederpartij, waardoor u niet later verrast wordt door kosten voor rechtsbijstand.

Duidelijke communicatie

Graag geven wij helder en duidelijk advies. Mochten er onverhoopt vragen zijn dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Ons kantoor gaat met de tijd mee, dat betekent dat u uw vragen ook per WhatsApp kunt toezenden.

Intake

Onze juristen bespreken graag geheel vrijblijvend uw zaak met u. Omdat wij u graag zien en kennis met u maken, kunt u kosteloos op kantoor langs komen om het door u overkomen ongeval te bespreken. Zo zorgen wij ervoor dat uw zaak meteen goed wordt opgepakt.

Maximale vergoeding

Onze juristen zullen er aan doen om de maximale vergoeding eruit te halen, zodat u een vergoeding krijgt waar u recht op heeft.

Betrokken letselschadejurist

U heeft bij ons kantoor één aanspreekpunt en dat is de jurist die uw dossier behandelt. Zo zorgen wij ervoor dat onze juristen betrokken en volledig op de hoogte zijn van uw zaak.

Heel Nederland

Onze kantoren zijn gevestigd in Amsterdam en in Utrecht. Vanuit deze steden kunnen wij u in heel Nederland bedienen. Indien gewenst of noodzakelijk komen onze juristen bij u thuis langs om uw zaak te bespreken.

Juridische hulp bij een whiplash

De juridische hulp die wij aanbieden is voor u geheel gratis. De kosten die u maakt zijn namelijk ook rechtstreeks te verhalen op de verzekeraar van de aansprakelijke tegenpartij. Loopt u een whiplash op door toedoen van een ander? Dan is alle administratieve rompslomp die hierbij komt kijken wel het laatste waar u zich mee bezig wilt houden. Daarom is het belangrijk om direct na het ongeval contact op te nemen met een letselschadebureau. Sterk Letselschade heeft veel ervaring in deze niche en weet precies welke wegen er moeten worden bewandeld om het schadetraject netjes en met een goed resultaat af te handelen.

Velen zeggen het, maar bij ons staat een persoonlijke aanpak écht op nummer één. Zodra u de drempel overstapt krijgt u een contactpersoon toegewezen die u de rest van het traject begeleidt. We streven altijd naar de maximale vergoeding zodat u krijgt waar u recht op hebt.

Wilt u een afspraak maken of heeft wellicht vragen over onze werkwijze? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschade juristen hebben alle kennis in huis om uw belangen optimaal te behartigen en u in woord en daad bij te staan. Wij helpen u vanaf de intake tot en met de afwikkeling van uw zaak en alle handelingen die er tussen in zitten. Denk hierbij aan het aansprakelijk stellen van de wederpartij en het inventariseren en onderbouwen van uw schade. U krijgt hierbij advies op maat, want elke zaak is anders. Daarnaast bent u in overleg altijd welkom om bij ons op kantoor uw zaak verder te bespreken. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend gesprek met een van onze juristen.

Bel 020 – 369 01 65

Letselschade scan