Skip to main content

Slachtoffer van een

arbeidsongeval / bedrijfsongeval?

Helaas komt het meerdere keren per jaar voor dat werknemers slachtoffer worden van een bedrijfsongeval. Ze raken gewond tijdens het uitvoeren van bepaalde werkzaamheden, met vaak flinke letselschade tot gevolg. Bent u slachtoffer van een arbeidsongeval, dan weet u waarschijnlijk wel dat u recht heeft op schadevergoeding. Maar wie betaalt in dit soort situaties de kosten? En hoe hoog is het schadebedrag dat u kunt claimen? Allemaal vragen die door uw hoofd spoken maar waar vaak geen eenduidig antwoord op bestaat.

Daarom is het verstandig om na een arbeidsongeval een juridisch expert in de arm te nemen. De letselschade specialisten van Sterk Letselschade begeleiden u graag tijdens het schadetraject en doen er alles aan om de maximale schadevergoeding voor u te krijgen.

Schadevergoeding na bedrijfsongeval

Letselschade na een arbeidsongeval komt vaak voor. Maar wat houdt deze term nu eigenlijk precies in? Letsel bestaat uit materiële en immateriële schade die het slachtoffer oploopt door toedoen van een ander. Voorbeelden van materiële schade zijn:

  • Ziekenhuiskosten
  • Kapotte kleding
  • Schade aan fiets of auto

Voorbeeld van immateriële schade zijn:

  • Psychische klachten, bijvoorbeeld door verminderde levenslust
  • Verliezen van sociale contacten
  • Pijn als gevolg van het ongeluk

De ene kostenpost is vaak direct zichtbaar terwijl de andere kostenpost een paar weken of zelfs maanden na het ongeval pas duidelijk wordt. Misschien wordt u wel arbeidsongeschikt of kunt u door lichamelijk letsel niet meer het werk uitvoeren waarvoor u bent opgeleid. Om het verschil tussen deze materiele en immateriële schade niet uit het oog te verliezen en voor uzelf helder te hebben waar u recht op heeft, is het verstandig om in alle gevallen een beroep te doen op een ervaren letselschade specialist. Iedere situatie staat immers op zichzelf. Om u al het papierwerk uit handen te nemen en ervoor te zorgen dat u recht heeft op volledige terugbetaling van de letselschadevergoeding, staan onze juristen u graag bij met een betrouwbaar advies en hulp.

Rechtsbijstand na een bedrijfsongeval of arbeidsongeval

Zoals u wellicht weet kan bij een arbeidsongeval de werkgever vaak aansprakelijk worden gesteld. Om ook na het ongeval en het hele schadetraject prima met elkaar door een deur te kunnen, zorgen de letselschadespecialisten van Sterk Letselschade ervoor dat alles zo netjes en duidelijk mogelijk wordt afgehandeld. Uiteraard doen we er wél alles aan om voor u het maximale bedrag aan schadevergoeding en/of smartengeld te verkrijgen. Wij weten precies welke letselschade u kunt claimen en welke documenten u in uw bezit moet hebben om te voldoen aan alle eisen.

Gratis juridische bijstand

Wij werken uitsluitend aan de slachtofferzijde en zijn hierbij volledig onafhankelijk. Ons netwerk zorgt altijd voor een specialist bij u in de buurt. Uw jurist zal u zo goed mogelijk begeleiden in het letselschadetraject en voorzien van het noodzakelijke advies. Onze juristen werken samen experts en advocaten die door ons geselecteerd zijn. Zij werken uitsluitend voor slachtoffers of gedupeerden en pertinent NIET voor verzekeringsmaatschappijen.

Onze service

Gratis hulp bij letselschade

Wij kunnen u kosteloos helpen bij het verhalen van uw schade. Wij verhalen onze kosten rechtstreeks op de de verzekeraar van de wederpartij, waardoor u niet later verrast wordt door kosten voor rechtsbijstand.

Duidelijke communicatie

Graag geven wij helder en duidelijk advies. Mochten er onverhoopt vragen zijn dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Ons kantoor gaat met de tijd mee, dat betekent dat u uw vragen ook per WhatsApp kunt toezenden.

Intake

Onze juristen bespreken graag geheel vrijblijvend uw zaak met u. Omdat wij u graag zien en kennis met u maken, kunt u kosteloos op kantoor langs komen om het door u overkomen ongeval te bespreken. Zo zorgen wij ervoor dat uw zaak meteen goed wordt opgepakt.

Maximale vergoeding

Onze juristen zullen er aan doen om de maximale vergoeding eruit te halen, zodat u een vergoeding krijgt waar u recht op heeft.

Betrokken letselschadejurist

U heeft bij ons kantoor één aanspreekpunt en dat is de jurist die uw dossier behandelt. Zo zorgen wij ervoor dat onze juristen betrokken en volledig op de hoogte zijn van uw zaak.

Heel Nederland

Onze kantoren zijn gevestigd in Amsterdam en in Utrecht. Vanuit deze steden kunnen wij u in heel Nederland bedienen. Indien gewenst of noodzakelijk komen onze juristen bij u thuis langs om uw zaak te bespreken.

Sterk Letselschade Amsterdam en Utrecht

Bang voor hoge kosten hoeft u niet te zijn, want ook het geld dat u kwijt bent aan rechtsbijstand verhalen wij rechtstreeks op de verzekeraar van de aansprakelijke tegenpartij. Wellicht wilt u eerst wat meer informatie inwinnen over uw specifieke situatie? Ook dat is geen probleem. Door het invullen van onze gratis letselschadescan krijgt u direct een betrouwbaar advies van een van onze juristen. Voor overige vragen of voor het maken van een afspraak, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Wat zeggen onze clienten

De dienstverlening was geweldig. De juristen hebben verstand van hun vak.

Dhr. R. SmithFysiotherapeut

Mijn jurist heeft mij en mijn gezin uitstekend geholpen om onze schade te verhalen. Ik ben enorm blij dat ik bij Sterk terecht ben gekomen. Zeker een aanrader!

Dhr. M. Boulfirass

De eerste week van het ongeval zat ik met heel veel vragen. Gelukkig kon mijn jurist al mijn vragen zodanig beantwoorden zodat ik met een gerust hart kon slapen. In de tweede week werd direct mijn voertuigschade vergoed en in die zelfde week heb ik tevens mijn voorschot gekregen.

Mw. R.S. Soekarnsingh

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschade juristen hebben alle kennis in huis om uw belangen optimaal te behartigen en u in woord en daad bij te staan. Wij helpen u vanaf de intake tot en met de afwikkeling van uw zaak en alle handelingen die er tussen in zitten. Denk hierbij aan het aansprakelijk stellen van de wederpartij en het inventariseren en onderbouwen van uw schade. U krijgt hierbij advies op maat, want elke zaak is anders. Daarnaast bent u in overleg altijd welkom om bij ons op kantoor uw zaak verder te bespreken. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend gesprek met een van onze juristen.

Bel 020 – 369 01 65

Letselschade scan