Skip to main content

Letselschadebureau Amsterdam | Sterk Letselschade

Heeft u letsel opgelopen door de onoplettendheid van een ander? Vervelend! Naast dat u wellicht last heeft van lichamelijk en/of psychische schade, komt u ook nog eens in een ingewikkeld traject terecht. Als leek kost het enorm veel tijd en energie om op een correcte manier te bepalen waar u allemaal aanspraak op kunt maken. Welke letselschade kunt u claimen en hoe onderhandelt u met de schuldige partij?

Omdat u zich als slachtoffer helemaal niet wil bezighouden met dit soort zaken, is het verstandig om een ervaren letselschadespecialist in de arm te nemen. Iemand die precies weet hoe het letselschadetraject in elkaar steekt en u alle administratieve rompslomp uit handen neemt. Wilt u alvast een globaal advies van één van onze juridisch experts op ons letselschadebureau in Amsterdam? Vul dan de gratis letselschadescan in op onze website.

Letselschade opgelopen? Wij helpen u verder

Bent u slachtoffer van een ongeval en heeft u door toedoen van een ander letsel opgelopen? Dan kunt u deze kosten verhalen op de tegenpartij. We maken in bijna alle gevallen onderscheid tussen materiele en immateriële kosten. Voorbeelden van materiële schade zijn:

  • Medische kosten
  • Materiaalschade
  • Inkomstenderving

Voorbeeld van immateriële schade zijn:

  • Psychologische klachten
  • Angst/depressie
  • Verlies van sociale contacten

De hoogte van de schadevergoeding is in de eerste fase van het traject lastig te bepalen, aangezien de ene kostenpost vaak direct zichtbaar is en de ander vaak even op zich laat wachten. Iedere situatie staat op zichzelf en ieder slachtoffer herstelt op zijn eigen manier. Om ervoor te zorgen dat het gehele proces nauwkeurig en eerlijk wordt uitgevoerd, is het verstandig om een betrouwbare letselschadespecialist in te schakelen.

Onze service

Gratis hulp bij letselschade

Wij kunnen u kosteloos helpen bij het verhalen van uw schade. Wij verhalen onze kosten rechtstreeks op de de verzekeraar van de wederpartij, waardoor u niet later verrast wordt door kosten voor rechtsbijstand.

Duidelijke communicatie

Graag geven wij helder en duidelijk advies. Mochten er onverhoopt vragen zijn dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Ons kantoor gaat met de tijd mee, dat betekent dat u uw vragen ook per WhatsApp kunt toezenden.

Intake

Onze juristen bespreken graag geheel vrijblijvend uw zaak met u. Omdat wij u graag zien en kennis met u maken, kunt u kosteloos op kantoor langs komen om het door u overkomen ongeval te bespreken. Zo zorgen wij ervoor dat uw zaak meteen goed wordt opgepakt.

Maximale vergoeding

Onze juristen zullen er aan doen om de maximale vergoeding eruit te halen, zodat u een vergoeding krijgt waar u recht op heeft.

Betrokken letselschadejurist

U heeft bij ons kantoor één aanspreekpunt en dat is de jurist die uw dossier behandelt. Zo zorgen wij ervoor dat onze juristen betrokken en volledig op de hoogte zijn van uw zaak.

Heel Nederland

Onze kantoren zijn gevestigd in Amsterdam en in Utrecht. Vanuit deze steden kunnen wij u in heel Nederland bedienen. Indien gewenst of noodzakelijk komen onze juristen bij u thuis langs om uw zaak te bespreken.

Wat zeggen onze clienten

De dienstverlening was geweldig. De juristen hebben verstand van hun vak.

Dhr. R. SmithFysiotherapeut

Mijn jurist heeft mij en mijn gezin uitstekend geholpen om onze schade te verhalen. Ik ben enorm blij dat ik bij Sterk terecht ben gekomen. Zeker een aanrader!

Dhr. M. Boulfirass

De eerste week van het ongeval zat ik met heel veel vragen. Gelukkig kon mijn jurist al mijn vragen zodanig beantwoorden zodat ik met een gerust hart kon slapen. In de tweede week werd direct mijn voertuigschade vergoed en in die zelfde week heb ik tevens mijn voorschot gekregen.

Mw. R.S. Soekarnsingh

U zoekt een letselschadebureau in Amsterdam? | Neem contact op

Een letselschadetraject zit vrij ingewikkeld in elkaar, het is niet nodig om dit allemaal alleen op te lossen. Als slachtoffer dient u zich met name op uw herstel te richten. Schakel daarom op tijd hulp in en neem altijd iemand in de arm die verstand van zaken heeft.

De juridisch experts van Sterk Letselschade in Amsterdam en Utrecht doen er alles aan om voor u het maximale resultaat te behalen. We staan bekend als multicultureel letselschadebureau waar naast Nederlands ook Marokkaanse, Turks, Berbers en Arabisch wordt gesproken. Waarom? Omdat we het belangrijk vinden dat iedereen op een laagdrempelige manier kan worden geholpen. Bij ons kunt u rekenen op een persoonlijke aanpak. Op het moment dat u de drempel overstapt, wordt er een vast aanspreekpunt aangewezen die u de rest van het traject begeleidt. Zo hoeft u uw verhaal niet telkens opnieuw te vertellen.

Wilt u graag een keer persoonlijk kennismaken of zit u in een situatie waarbij u direct hulp nodig heeft? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag verder.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschade juristen hebben alle kennis in huis om uw belangen optimaal te behartigen en u in woord en daad bij te staan. Wij helpen u vanaf de intake tot en met de afwikkeling van uw zaak en alle handelingen die er tussen in zitten. Denk hierbij aan het aansprakelijk stellen van de wederpartij en het inventariseren en onderbouwen van uw schade. U krijgt hierbij advies op maat, want elke zaak is anders. Daarnaast bent u in overleg altijd welkom om bij ons op kantoor uw zaak verder te bespreken. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend gesprek met een van onze juristen.

Bel 020 – 369 01 65

Letselschade scan