Skip to main content

Hersenletsel of een hersenschudding opgelopen?

Heeft u na een ongeval hersenletsel of een hersenschudding opgelopen? Dan beïnvloedt dit uw dagelijkse leven aanzienlijk. Uiteraard is er een verschil tussen licht of zwaar hersenletsel, maar toch kunt u enige tijd last van hebben van uiteenlopende klachten. Daarom is het belangrijk om na het ongeval zo snel mogelijk contact op te nemen met uw huisarts. Ook al denkt u dat er niet zoveel aan de hand is, sommige klachten komen pas na verloop van tijd opzetten. Ook belangrijk: was het ongeval niet uw schuld en heeft u hersenletsel opgelopen door toedoen van een ander? Schakel dan zo snel mogelijk een letselschadespecialist in. Een juridisch expert weet exact welke stappen hij moet nemen om de letselschade met een zo hoog mogelijke schadevergoeding te compenseren.

Hersenletsel na een ongeval | Sterk Letselschade helpt

Heeft u hersenletsel opgelopen door toedoen van een ander, dan komt u vrijwel zeker in aanmerking voor een schadevergoeding voor uw letselschade. Licht of zwaar hersenletsel kan serieuze gevolgen hebben voor de rest van uw leven, te denken valt aan:

  • Concentratie- en geheugenproblemen
  • Hoofdpijn
  • Angstig
  • Snel prikkelbaar
  • Slapeloosheid

Allemaal klachten die ervoor kunnen zorgen dat u niet meer in staat bent om bepaalde dingen te doen. Hersenletsel is niet zomaar iets, daarom is het belangrijk dat u zich zoveel mogelijk richt op uw herstel. Een juridisch adviseur neemt u alle rompslomp omtrent het letselschadetraject uit handen en zorgt ervoor dat u niets over het hoofd ziet. Bij Sterk Letselschade – dé letselschadespecialist in Amsterdam en Utrecht – hebben we experts in dienst die zicht tot het uiterste inzetten om voor u het maximale resultaat te behalen.

Sterk in het verhalen

van uw letselschade

Schadevergoeding hersenschudding of -letsel na een ongeval

Hoewel Sterk Letselschade in Amsterdam en Utrecht is gevestigd, zijn we er voor iedereen die hulp nodig heeft. Als het moet, komen we zelfs graag bij u aan de deur. Wij helpen u met het aansprakelijk stellen van de tegenpartij en staan hierbij volledig aan uw kant. Het oplopen van een hersenschudding na een ongeval is niet niks. Het kan lang duren voordat u hersteld bent en weer volledig op uw oude niveau kunt functioneren. Het kan voorkomen dat u te maken krijgt met inkomstenderving, studievertraging of andere vervelende zaken. Dit kan enigszins gecompenseerd worden met een schadevergoeding. De hoogte van dit bedrag verschilt per situatie.

Onze service

Gratis hulp bij letselschade

Wij kunnen u kosteloos helpen bij het verhalen van uw schade. Wij verhalen onze kosten rechtstreeks op de de verzekeraar van de wederpartij, waardoor u niet later verrast wordt door kosten voor rechtsbijstand.

Duidelijke communicatie

Graag geven wij helder en duidelijk advies. Mochten er onverhoopt vragen zijn dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Ons kantoor gaat met de tijd mee, dat betekent dat u uw vragen ook per WhatsApp kunt toezenden.

Intake

Onze juristen bespreken graag geheel vrijblijvend uw zaak met u. Omdat wij u graag zien en kennis met u maken, kunt u kosteloos op kantoor langs komen om het door u overkomen ongeval te bespreken. Zo zorgen wij ervoor dat uw zaak meteen goed wordt opgepakt.

Maximale vergoeding

Onze juristen zullen er aan doen om de maximale vergoeding eruit te halen, zodat u een vergoeding krijgt waar u recht op heeft.

Betrokken letselschadejurist

U heeft bij ons kantoor één aanspreekpunt en dat is de jurist die uw dossier behandelt. Zo zorgen wij ervoor dat onze juristen betrokken en volledig op de hoogte zijn van uw zaak.

Heel Nederland

Onze kantoren zijn gevestigd in Amsterdam en in Utrecht. Vanuit deze steden kunnen wij u in heel Nederland bedienen. Indien gewenst of noodzakelijk komen onze juristen bij u thuis langs om uw zaak te bespreken.

Hersenletsel opgelopen na een ongeval? | Sterk Letselschade staat voor u klaar

Bij Sterk Letselschade vinden we het belangrijk om één aanspreekpunt aan te wijzen die u gedurende het letselschadetraject adviseert en helpt. Onze hulp is veelal gratis; de kosten worden rechtstreeks op de verzekeraar verhaald, zo komt u nooit voor verrassingen te staan. We zijn transparant in onze dienstverlening en zorgen ervoor dat iedere zaak op de juiste manier wordt opgepakt. Omdat we graag iedereen willen helpen, spreken onze juridische adviseurs naast Nederlands ook Turks, Marokkaans, Berbers en Arabisch. U merkt het: onze dienstverlening is laagdrempelig, persoonlijk én meestal gratis.

Mocht u vragen hebben of wilt u graag in contact komen met een van onze letselschade specialisten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, of vul hier alvast de gratis letselschadescan in voor een betrouwbaar eerste advies.

Wat zeggen onze clienten

De dienstverlening was geweldig. De juristen hebben verstand van hun vak.

Dhr. R. SmithFysiotherapeut

Mijn jurist heeft mij en mijn gezin uitstekend geholpen om onze schade te verhalen. Ik ben enorm blij dat ik bij Sterk terecht ben gekomen. Zeker een aanrader!

Dhr. M. Boulfirass

De eerste week van het ongeval zat ik met heel veel vragen. Gelukkig kon mijn jurist al mijn vragen zodanig beantwoorden zodat ik met een gerust hart kon slapen. In de tweede week werd direct mijn voertuigschade vergoed en in die zelfde week heb ik tevens mijn voorschot gekregen.

Mw. R.S. Soekarnsingh

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschade juristen hebben alle kennis in huis om uw belangen optimaal te behartigen en u in woord en daad bij te staan. Wij helpen u vanaf de intake tot en met de afwikkeling van uw zaak en alle handelingen die er tussen in zitten. Denk hierbij aan het aansprakelijk stellen van de wederpartij en het inventariseren en onderbouwen van uw schade. U krijgt hierbij advies op maat, want elke zaak is anders. Daarnaast bent u in overleg altijd welkom om bij ons op kantoor uw zaak verder te bespreken. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend gesprek met een van onze juristen.

Bel 020 – 369 01 65

Letselschade scan