Skip to main content

Naast lichamelijke schade kan een ongeval ook psychisch letsel tot gevolg hebben. Psychisch letsel omvat eigenlijk al het letsel dat niet onder lichamelijke verwondingen en materiële schade valt. Bent u slachtoffer van een ongeval en heeft u dit op een bepaalde manier niet goed kunnen verwerken? Dan kunt u mentale klachten en een gevoel van depressie ervaren. Een ongeval kan een traumatiserende uitwerking op u hebben. Klachten die hierbij horen zijn angst, nachtmerries en flashbacks.

 

Heeft u psychisch letsel opgelopen door toedoen van een ander? Dan heeft u vrijwel altijd recht op smartengeld. Hoe hoog dit bedrag exact is, is vooraf moeilijk vast te stellen. Iedere situatie is immers anders en ieder slachtoffer herstelt op een andere manier. Een juridisch expert kan u hierbij helpen.

U heeft psychisch letsel opgelopen? Sterk Letselschade helpt u graag verder

Psychisch letsel is niet zomaar iets. Het kan uw dagelijks functioneren flink beïnvloeden waardoor uw levensvreugde kan afnemen. Om dit verdriet te compenseren is het mogelijk om een bepaald bedrag aan schadevergoeding te verhalen op de aansprakelijke tegenpartij. Een letselschadespecialist kan u hierbij helpen. Bij Sterk Letselschade in Amsterdam en Utrecht werken experts die de juiste juridische kennis in huis hebben om voor u de maximale vergoeding te regelen.

 

Heeft u psychisch letsel opgelopen, dan is het belangrijk dat u zich volledig op uw eigen herstel focust. Een adviseur neemt u alle zorgen uit handen en zorgt ervoor dat het letselschadetraject netjes en snel wordt afgehandeld. Onze diensten zijn voor u meestal geheel gratis, de rekening gaat rechtstreeks naar de verzekeraar zodat u er geen omkijken naar hebt.

Smartengeld claimen bij psychisch letsel

Ervaart u psychisch letsel, dan is het van belang om de juiste hulp in te schakelen. Naast juridische hulp is het belangrijk om direct een bezoek te brengen aan de huisarts. Deze kan u zo nodig doorverwijzen naar een zorgverlener die u op een professionele manier verder begeleidt.

Wellicht kunt u door psychische schade niet meer werken of lopen de kosten voor uw therapie aardig in de papieren, allemaal voorbeelden van immateriële en materiële schade die u kunt verhalen op de tegenpartij. Loopt u ons kantoor binnen, dan wijzen we één expert als aanspreekpunt aan die u de rest van het traject bijstaat. Uw zaak wordt direct goed opgepakt zonder dat u meerdere keren uw verhaal hoeft te doen.

Gratis juridische bijstand

Wij werken uitsluitend aan de slachtofferzijde en zijn hierbij volledig onafhankelijk. Ons netwerk zorgt altijd voor een specialist bij u in de buurt. Uw jurist zal u zo goed mogelijk begeleiden in het letselschadetraject en voorzien van het noodzakelijke advies. Onze juristen werken samen experts en advocaten die door ons geselecteerd zijn. Zij werken uitsluitend voor slachtoffers of gedupeerden en pertinent NIET voor verzekeringsmaatschappijen.

Onze service

Gratis hulp bij letselschade

Wij kunnen u kosteloos helpen bij het verhalen van uw schade. Wij verhalen onze kosten rechtstreeks op de de verzekeraar van de wederpartij, waardoor u niet later verrast wordt door kosten voor rechtsbijstand.

Duidelijke communicatie

Graag geven wij helder en duidelijk advies. Mochten er onverhoopt vragen zijn dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Ons kantoor gaat met de tijd mee, dat betekent dat u uw vragen ook per WhatsApp kunt toezenden.

Intake

Onze juristen bespreken graag met u geheel vrijblijvend uw zaak. Omdat wij u graag zien en kennis met u maken, kunt u kosteloos op kantoor langs komen om het door u overkomen ongeval te bespreken. Zo zorgen wij ervoor dat uw zaak meteen goed wordt opgepakt.

Maximale vergoeding

Onze juristen zullen er aan doen om de maximale vergoeding eruit te halen, zodat u een vergoeding krijgt waar u recht op heeft.

Betrokken letselschadejurist

U heeft bij ons kantoor één aanspreekpunt en dat is de jurist die uw dossier behandelt. Zo zorgen wij ervoor dat onze juristen betrokken en volledig op de hoogte zijn van uw zaak.

Heel Nederland

Onze kantoren zijn gevestigd in Amsterdam en in Utrecht. Vanuit deze steden kunnen wij u in heel Nederland bedienen. Indien gewenst of noodzakelijk komen onze juristen bij u thuis langs om uw zaak te bespreken.

Psychische schade? | Sterk Letselschade staat voor u klaar

Sterk Letselschade is gevestigd in Utrecht en Amsterdam. Vanuit deze locaties helpen we mensen uit heel Nederland bij het verhalen van hun schade. Onze juridisch adviseurs spreken Nederlands, Turks, Berbers, Arabisch en Marokkaans, zo kunnen we iedereen optimaal bedienen en houden we onze diensten zo laagdrempelig mogelijk. We zijn een multicultureel team van specialisten die stuk voor stuk de kennis in huis hebben om u zo goed mogelijk verder te helpen. Bij ons staat een persoonlijke aanpak voorop en voelt u zich allesbehalve een nummer.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vul voor een betrouwbaar advies de gratis letselschadescan in.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschade juristen hebben alle kennis in huis om uw belangen optimaal te behartigen en u in woord en daad bij te staan. Wij helpen u vanaf de intake tot en met de afwikkeling van uw zaak en alle handelingen die er tussen in zitten. Denk hierbij aan het aansprakelijk stellen van de wederpartij en het inventariseren en onderbouwen van uw schade. U krijgt hierbij advies op maat, want elke zaak is anders. Daarnaast bent u in overleg altijd welkom om bij ons op kantoor uw zaak verder te bespreken. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend gesprek met een van onze juristen.

Bel 020 – 369 01 65

Letselschade scan