Skip to main content

Slachtoffer van letselschade in Friesland?

Sterk Letselschade

Gebeten door een hond, aangereden op de fiets of te voet, een auto-ongeluk… Bent u slachtoffer van een ongeval en heeft u door toedoen van een ander letsel opgelopen? Dan heeft u in de meeste gevallen recht op letselschadevergoeding. U maakt immers kosten die u normaal gesproken niet zou hebben. Deze schadeposten kunnen worden verhaald op de tegenpartij.

Maar hoe werkt dit? Welke letselschade kunt u claimen en hoelang duurt het voordat u het geld terugkrijgt? Allemaal vragen die constant door uw hoofd spoken maar die u als leek niet kunt beantwoorden. Daarom zijn wij er. De juridisch experts van Sterk Letselschade in Friesland staan u graag bij in het letselschadeproces en helpen u met het behalen van het maximale resultaat.

Wilt u alvast vrijblijvend advies inwinnen voordat u een afspraak maakt? Vul dan de letselschadescan op onze website in.

Sterk Letselschade Friesland | Hoe werkt het?

Bij Sterk Letselschade in Friesland behandelen we u niet als nummer. Uw verhaal is belangrijk. Onze experts helpen u graag tijdens het gehele letselschadetraject en nemen u alle zorgen uit handen. Onze werkwijze ziet er over het algemeen als volgt uit:

  • Om te beginnen kunt u gratis een oriënterend gesprek aanvragen in een van onze drie vestigingen. Wij horen uw verhaal aan en leggen u het verloop van het letselschadetraject uit.
  • We nemen uw zaak in behandeling en onderzoeken de toedracht van het ongeval. Onze juridisch expert stelt vervolgens de tegenpartij aansprakelijk en legt u uit welke acties er zoal moeten worden ondernomen.
  • Is de aansprakelijkheid erkent, dan vinden wij het belangrijk dat u zo snel mogelijk een voorschot krijgt op uw schadevergoeding. Bewaar daarom alle nota’s, bonnetjes en overige documenten die in relatie staan tot het ongeval.
  • Als we alle stukken hebben verzameld, legt onze letselschadespecialist de tegenpartij een definitief voorstel voor.
  • Is er overeenstemming bereikt met de tegenpartij? Dan zorgen wij ervoor dat alles netjes wordt afgehandeld.

Sterk in het verhalen

van uw letselschade

Recht op schadevergoeding? Wij gaan voor het maximale resultaat

U kunt erop rekenen dat wij er alles aan doen om voor u het maximale resultaat te realiseren. Als slachtoffer heeft u immers recht op een vergoeding van alle gemaakte kosten. Het maakt niet uit of u een whiplash opgelopen heeft, slachtoffer van een bedrijfsongeval bent geworden, in botsing bent geraakt met een auto of bijvoorbeeld bent gebeten door een hond; we behandelen iedere situatie op precies dezelfde manier. U en uw verhaal staan centraal. En omdat wij een multicultureel letselschadebureau zijn, spreken onze adviseurs naast Nederlands ook Berbers, Arabisch, Turks en Marokkaans. Iedereen heeft recht op hulp.

Onze service

Gratis hulp bij letselschade

Wij kunnen u kosteloos helpen bij het verhalen van uw schade. Wij verhalen onze kosten rechtstreeks op de de verzekeraar van de wederpartij, waardoor u later niet verrast wordt door kosten voor rechtsbijstand.

Duidelijke communicatie

Graag geven wij helder en duidelijk advies. Mochten er onverhoopt vragen zijn dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Ons kantoor gaat met de tijd mee, dat betekent dat u uw vragen ook per WhatsApp kunt toezenden.

Intake

Onze juristen bespreken graag geheel vrijblijvend uw zaak met u. Omdat wij u graag zien en kennis met u maken, kunt u kosteloos op kantoor langs komen om het door u overkomen ongeval te bespreken. Zo zorgen wij ervoor dat uw zaak meteen goed wordt opgepakt.

Maximale vergoeding

Onze juristen zullen er aan doen om de maximale vergoeding eruit te halen, zodat u een vergoeding krijgt waar u recht op heeft.

Betrokken letselschadejurist

U heeft bij ons kantoor één vast aanspreekpunt en dat is de jurist die uw dossier behandelt. Zo zorgen wij ervoor dat onze juristen betrokken en volledig op de hoogte zijn van uw zaak.

Heel Nederland

Onze kantoren zijn gevestigd in Utrecht en Amsterdam. Vanuit deze steden kunnen wij u in heel Nederland bedienen. Indien gewenst of noodzakelijk komen onze juristen bij u thuis langs om uw zaak te bespreken.

Letsel opgelopen na een ongeval? | Sterk Letselschade staat voor u klaar

Maakt u een afspraak bij een van onze vestigingen, dan wijzen we direct een aanspreekpunt aan dat u de rest van het traject begeleidt. Voor letselschade in Friesland kunnen wij ook bij u langskomen. U hoeft uw verhaal niet meerdere keren te vertellen. U leest het: een persoonlijke benadering is voor ons heel belangrijk. We zijn transparant in onze dienstverlening en zorgen ervoor dat iedere zaak op de juiste manier wordt opgepakt.

Wilt u in contact komen met een van onze letselschadespecialisten of heeft u behoefte aan een vrijblijvende afspraak? Neem dan contact met ons op.

Wat zeggen onze clienten

De dienstverlening was geweldig. De juristen hebben verstand van hun vak.

Dhr. R. SmithFysiotherapeut

Mijn jurist heeft mij en mijn gezin uitstekend geholpen om onze schade te verhalen. Ik ben enorm blij dat ik bij Sterk terecht ben gekomen. Zeker een aanrader!

Dhr. M. Boulfirass

De eerste week van het ongeval zat ik met heel veel vragen. Gelukkig kon mijn jurist al mijn vragen zodanig beantwoorden zodat ik met een gerust hart kon slapen. In de tweede week werd direct mijn voertuigschade vergoed en in die zelfde week heb ik tevens mijn voorschot gekregen.

Mw. R.S. Soekarnsingh

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschade juristen hebben alle kennis in huis om uw belangen optimaal te behartigen en u in woord en daad bij te staan. Wij helpen u vanaf de intake tot en met de afwikkeling van uw zaak en alle handelingen die er tussen in zitten. Denk hierbij aan het aansprakelijk stellen van de wederpartij en het inventariseren en onderbouwen van uw schade. U krijgt hierbij advies op maat, want elke zaak is anders. Daarnaast bent u in overleg altijd welkom om bij ons op kantoor uw zaak verder te bespreken. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend gesprek met een van onze juristen.

Bel 020 – 369 01 65

Letselschade scan