Skip to main content

Letselschade jurist

Sterk Letselschade

Natuurlijk hoopt u het nooit mee te maken. Maar wordt u slachtoffer van een ongeval door toedoen van een ander? Dan heeft u in bijna alle gevallen recht op letselschadevergoeding. Hoe pakt u dit aan? Aan welke schadeposten moet u denken en hoe onderhoudt u het contact met de tegenpartij? Lastige vragen waar u als leek niet zomaar een antwoord op heeft. Daarom is het verstandig om dit aan een expert over te laten. De letselschadespecialisten van Sterk Letselschade maken u graag wegwijs in dit ingewikkelde traject.

Wilt u alvast een vrijblijvend advies over een specifieke situatie? Vul dan de letselschadescan in op onze website.

Letselschadejurist of letselschadeadvocaat?

Bent u slachtoffer van een ongeval, dan is het goed om te weten welke juridische stappen u moet zetten om tot het beste resultaat te komen. Of u nu een letselschadeadvocaat of letselschadejurist inschakelt, maakt niet zoveel verschil. Beiden zetten de belangen van het slachtoffer altijd op nummer één. Echter is het vaak niet nodig om een advocaat in de arm te nemen, aangezien een aanzienlijk deel van de letselschadezaken niet voor de rechtbank hoeft te verschijnen. Onze juristen hebben een gedegen kennis van zaken en doen er alles om voor u de maximale schadevergoeding los te krijgen.

Sterk in het verhalen

van uw letselschade

Letschadevergoeding claimen? | Sterk Letselschade helpt

Natuurlijk wilt u weten hoe hoog de letselschade claim is die u kunt ontvangen. Maar dit is vooraf vaak lastig te bepalen. Iedere situatie is immers anders. Waar de een gebeten is door een hond, is de ander slachtoffer geworden van een bedrijfsongeval. Of u bent aangereden op de fiets, als voetganger, of heeft letselschade bij een auto-ongeluk gehad.

In alle gevallen spelen externe factoren een rol. Het is aan ons om een goed beeld van de situatie te schetsen en de juridische mogelijkheden samen met u te bespreken. Daarom is het verstandig om vanaf het begin alle kosten op te schrijven die u maakt naar aanleiding van het ongeval. Misschien heeft u nieuwe kleding moeten kopen, bent u geld kwijt aan een psycholoog of verdient u als eigen baas minder omdat u een tijdje niet kon werken. Allemaal kosten die wellicht in een later stadium verhaald kunnen worden op de tegenpartij.

Onze service

Gratis hulp bij letselschade

Wij kunnen u kosteloos helpen bij het verhalen van uw schade. Wij verhalen onze kosten rechtstreeks op de de verzekeraar van de wederpartij, waardoor u later niet verrast wordt door kosten voor rechtsbijstand.

Duidelijke communicatie

Graag geven wij helder en duidelijk advies. Mochten er onverhoopt vragen zijn dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Ons kantoor gaat met de tijd mee, dat betekent dat u uw vragen ook per WhatsApp kunt toezenden.

Intake

Onze juristen bespreken graag geheel vrijblijvend uw zaak met u. Omdat wij u graag zien en kennis met u maken, kunt u kosteloos op kantoor langs komen om het door u overkomen ongeval te bespreken. Zo zorgen wij ervoor dat uw zaak meteen goed wordt opgepakt.

Maximale vergoeding

Onze juristen zullen er aan doen om de maximale vergoeding eruit te halen, zodat u een vergoeding krijgt waar u recht op heeft.

Betrokken letselschadejurist

U heeft bij ons kantoor één vast aanspreekpunt en dat is de jurist die uw dossier behandelt. Zo zorgen wij ervoor dat onze juristen betrokken en volledig op de hoogte zijn van uw zaak.

Heel Nederland

Onze kantoren zijn gevestigd in Utrecht en Amsterdam. Vanuit deze steden kunnen wij u in heel Nederland bedienen. Indien gewenst of noodzakelijk komen onze juristen bij u thuis langs om uw zaak te bespreken.

Sterk Letselschade | Amsterdam, Utrecht en Den Helder

Waarom de letselschadespecialisten van Sterk Letselschade het beste zijn in hun vak? Simpel. Uw verhaal is voor ons het belangrijkst. Als slachtoffer heeft u al genoeg voor de kiezen gekregen, het is nu aan ons om ervoor te zorgen dat u niets meer hoeft te regelen.

Naast Nederlands spreken onze juristen ook Berbers, Turks, Marokkaans en Arabisch. Op deze manier kunnen we iedereen helpen, ook mensen met een niet-Nederlandse achtergrond. We willen zo laagdrempelig mogelijk zijn en bieden onze service daarom in heel Nederland aan. Desgewenst komen we zelfs bij u op bezoek.

Heeft u vragen of wilt u graag een vrijblijvend advies van een van onze juridische experts? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Wat zeggen onze clienten

De dienstverlening was geweldig. De juristen hebben verstand van hun vak.

Dhr. R. SmithFysiotherapeut

Mijn jurist heeft mij en mijn gezin uitstekend geholpen om onze schade te verhalen. Ik ben enorm blij dat ik bij Sterk terecht ben gekomen. Zeker een aanrader!

Dhr. M. Boulfirass

De eerste week van het ongeval zat ik met heel veel vragen. Gelukkig kon mijn jurist al mijn vragen zodanig beantwoorden zodat ik met een gerust hart kon slapen. In de tweede week werd direct mijn voertuigschade vergoed en in die zelfde week heb ik tevens mijn voorschot gekregen.

Mw. R.S. Soekarnsingh

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschade juristen hebben alle kennis in huis om uw belangen optimaal te behartigen en u in woord en daad bij te staan. Wij helpen u vanaf de intake tot en met de afwikkeling van uw zaak en alle handelingen die er tussen in zitten. Denk hierbij aan het aansprakelijk stellen van de wederpartij en het inventariseren en onderbouwen van uw schade. U krijgt hierbij advies op maat, want elke zaak is anders. Daarnaast bent u in overleg altijd welkom om bij ons op kantoor uw zaak verder te bespreken. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend gesprek met een van onze juristen.

Bel 020 – 369 01 65

Letselschade scan