Skip to main content

Letselschade advies nodig? Sterk Letselschade helpt

Wie te maken krijgt met een ongeval door toedoen van een ander, is naarstig op zoek naar iemand die kan helpen met het claimen van de schadevergoeding. Een letselschadetraject is niet zomaar iets. Er komt veel administratieve rompslomp bij kijken en soms moet u maanden wachten voordat u een deel van de schadevergoeding krijgt uitgekeerd. Daarom is het erg belangrijk om direct na het ongeval een juridisch expert in te schakelen. Iemand die u voorziet van betrouwbaar letselschade advies en u helpt bij het correct afhandelen van het letselschadetraject. Sterk Letselschade is een multicultureel letselschadebureau met kantoren in Amsterdam en Utrecht. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden en we doen er alles aan om een zo hoog mogelijk resultaat te behalen. Vul voor een vrijblijvend advies alvast onze letschadescan in.

Gratis juridische bijstand

Wij werken uitsluitend aan de slachtofferzijde en zijn hierbij volledig onafhankelijk. Ons netwerk zorgt altijd voor een specialist bij u in de buurt. Uw jurist zal u zo goed mogelijk begeleiden in het letselschadetraject en voorzien van het noodzakelijke advies. Onze juristen werken samen experts en advocaten die door ons geselecteerd zijn. Zij werken uitsluitend voor slachtoffers of gedupeerden en pertinent NIET voor verzekeringsmaatschappijen.

Onze letselschadespecialisten staan voor u klaar

Of u nu slachtoffer bent van een verkeersongeval, bent gebeten door een hond of door een ongeluk op het werk schade heeft opgelopen, in alle gevallen heeft u recht op schadevergoeding. Wellicht is het niet het eerste dat u te binnen schiet, maar om ervoor te zorgen dat u krijgt waar u recht op heeft, is het belangrijk om zo snel mogelijk een letselschadebureau in te schakelen.
De juridisch experts van Sterk Letselschade staan u bij in het hele proces en zorgen ervoor dat u aan niets hoeft te denken. Als slachtoffer heeft u immers wel iets anders aan uw hoofd. Omdat onze adviseurs zowel Nederlands als Turks, Marokkaans, Berbers en Arabisch spreken, kunnen wij ook mensen met een niet-Nederlandse achtergrond helpen.

Onze service

Gratis hulp bij letselschade

Wij kunnen u kosteloos helpen bij het verhalen van uw schade. Wij verhalen onze kosten rechtstreeks op de de verzekeraar van de wederpartij, waardoor u niet later verrast wordt door kosten voor rechtsbijstand.

Duidelijke communicatie

Graag geven wij helder en duidelijk advies. Mochten er onverhoopt vragen zijn dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Ons kantoor gaat met de tijd mee, dat betekent dat u uw vragen ook per WhatsApp kunt toezenden.

Intake

Onze juristen bespreken graag geheel vrijblijvend uw zaak met u. Omdat wij u graag zien en kennis met u maken, kunt u kosteloos op kantoor langs komen om het door u overkomen ongeval te bespreken. Zo zorgen wij ervoor dat uw zaak meteen goed wordt opgepakt.

Maximale vergoeding

Onze juristen zullen er aan doen om de maximale vergoeding eruit te halen, zodat u een vergoeding krijgt waar u recht op heeft.

Betrokken letselschadejurist

U heeft bij ons kantoor één aanspreekpunt en dat is de jurist die uw dossier behandelt. Zo zorgen wij ervoor dat onze juristen betrokken en volledig op de hoogte zijn van uw zaak.

Heel Nederland

Onze kantoren zijn gevestigd in Amsterdam en in Utrecht. Vanuit deze steden kunnen wij u in heel Nederland bedienen. Indien gewenst of noodzakelijk komen onze juristen bij u thuis langs om uw zaak te bespreken.

U bent slachtoffer van een ongeval? Sterk Letselschade helpt

Nadat u contact met ons opneemt, vindt er eerst een oriënterend gesprek plaats. We onderzoeken, verzamelen documenten en stellen de tegenpartij aansprakelijk. Is de aansprakelijkheid erkent, dan zorgen we ervoor dat u zo snel mogelijk een voorschot krijgt op de schadevergoeding waar u recht op heeft. Zo wordt voorkomen dat u in financiële problemen raakt. Onze letselschadespecialisten zijn stuk voor stuk experts op het gebied van letselschade en voorzien u graag van het juiste juridische advies. Ze zorgen ervoor dat alles op rechtmatige wijze wordt geregeld.

Sterk Letselschade helpt u bij het claimen van de schadevergoeding

Sterk Letselschade heeft vestigingen in Amsterdam en Utrecht. Bij ons staat een persoonlijke aanpak voorop. We stellen één aanspreekpunt aan waardoor u uw verhaal niet telkens opnieuw hoeft uit te uitleggen. Onze letselschadespecialisten begeleiden u van A tot Z en nemen u graag de grootste zorgen uit handen. Onze bijstand is bijna altijd gratis. De juridische kosten die u maakt worden namelijk in de meeste gevallen vergoed door de aansprakelijke partij. Op deze manier kunt u zich volledig focussen op uw herstel.

Sterk Letselschade | Amsterdam – Utrecht

Heeft u behoefte aan een oriënterend gesprek of bent u op zoek naar een vrijblijvend advies? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag zo snel mogelijk verder.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschade juristen hebben alle kennis in huis om uw belangen optimaal te behartigen en u in woord en daad bij te staan. Wij helpen u vanaf de intake tot en met de afwikkeling van uw zaak en alle handelingen die er tussen in zitten. Denk hierbij aan het aansprakelijk stellen van de wederpartij en het inventariseren en onderbouwen van uw schade. U krijgt hierbij advies op maat, want elke zaak is anders. Daarnaast bent u in overleg altijd welkom om bij ons op kantoor uw zaak verder te bespreken. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend gesprek met een van onze juristen.

Bel 020 – 369 01 65

Letselschade scan