Skip to main content

Pijn, verdriet, angst, als slachtoffer van een ongeval kunt u te maken krijgen met verschillende vormen van immateriële schade. Schade die niet direct uit te drukken is in geld, maar wel degelijk een gevolg is van de situatie. Was het ongeval niet uw schuld? Dan kunt u een bepaald bedrag aan smartengeld claimen bij de tegenpartij. U heeft immers onvoorziene kosten gemaakt die wel betaald moeten worden. De hoogte van het smartengeld is vooraf moeilijk te bepalen. Ieder ongeval is anders en ieder slachtoffer heeft een andere privésituatie. Een zzp’er krijgt bijvoorbeeld met heel andere kosten te maken dan iemand die in loondienst is. Wilt u alvast een globaal advies van één van onze juridisch specialisten, vul dan de letselschadescan op onze website in.

Gratis juridische bijstand

Wij werken uitsluitend aan de slachtofferzijde en zijn hierbij volledig onafhankelijk. Ons netwerk zorgt altijd voor een specialist bij u in de buurt. Uw jurist zal u zo goed mogelijk begeleiden in het letselschadetraject en voorzien van het noodzakelijke advies. Onze juristen werken samen experts en advocaten die door ons geselecteerd zijn. Zij werken uitsluitend voor slachtoffers of gedupeerden en pertinent NIET voor verzekeringsmaatschappijen.

Recht op letselschadevergoeding? | Wij gaan voor het maximale resultaat

Smartengeld kan alleen geclaimd worden door het slachtoffer. Hij ervaart immers als enige de gevolgen die het ongeval heeft veroorzaakt. Het letselschadetraject is een ingewikkeld proces waar veel juridische kennis voor nodig is. Daarom staan de letselschadespecialisten van Sterk Letselschade graag klaar om u alle zorgen uit handen te nemen. Naast dat u wellicht een leek bent op dit gebied, is het van groot belang dat u zich zoveel mogelijk concentreert op uw herstel. En daar kunt u geen administratieve rompslomp en onderhandelingspogingen bij gebruiken. Onze letselschade experts onderhouden het contact met de tegenpartij en proberen voor u het maximale resultaat te behalen.

Onze service

Gratis hulp bij letselschade

Wij kunnen u kosteloos helpen bij het verhalen van uw schade. Wij verhalen onze kosten rechtstreeks op de de verzekeraar van de wederpartij, waardoor u niet later verrast wordt door kosten voor rechtsbijstand.

Duidelijke communicatie

Graag geven wij helder en duidelijk advies. Mochten er onverhoopt vragen zijn dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Ons kantoor gaat met de tijd mee, dat betekent dat u uw vragen ook per WhatsApp kunt toezenden.

Intake

Onze juristen bespreken graag geheel vrijblijvend uw zaak met u. Omdat wij u graag zien en kennis met u maken, kunt u kosteloos op kantoor langs komen om het door u overkomen ongeval te bespreken. Zo zorgen wij ervoor dat uw zaak meteen goed wordt opgepakt.

Maximale vergoeding

Onze juristen zullen er aan doen om de maximale vergoeding eruit te halen, zodat u een letselschadevergoeding krijgt waar u recht op heeft.

Betrokken letselschadejurist

U heeft bij ons kantoor één aanspreekpunt en dat is de jurist die uw dossier behandelt. Zo zorgen wij ervoor dat onze juristen betrokken en volledig op de hoogte zijn van uw zaak.

Heel Nederland

Onze kantoren zijn gevestigd in Amsterdam en in Utrecht. Vanuit deze steden kunnen wij u in heel Nederland bedienen. Indien gewenst of noodzakelijk komen onze juristen bij u thuis langs om uw zaak te bespreken.

Smartengeld claimen | Sterk Letselschade helpt

Verschillende factoren hebben invloed op de hoogte van het smartengeld. Onder andere leeftijd, het revalidatieproces, de gevolgen voor werk en/of studie en de mate van blijvende schade zijn belangrijke indicatoren om de hoogte van het bedrag vast te stellen. Omdat onze letselschadespecialisten beschikken over alle benodigde juridische kennis, is het verstandig om het letselschadetraject aan hen over te laten. Zij kunnen goed inschatten met welke situaties u te maken krijgt die voor het ongeval niet aan de orde waren. Wellicht moet u een andere baan zoeken, heeft u meerdere keren een psycholoog bezocht of bent u bang om de straat op te gaan. Allemaal vormen van immateriële schade die invloed hebben op uw levensvreugde.

Waarom Sterk Letselschade? De voordelen op een rij

Bij Sterk Letselschade werken juridisch specialisten die naast Nederlands ook Berbers, Marokkaans, Arabisch en Turks spreken. We vinden het namelijk belangrijk dat we iedereen kunnen helpen, hoe klein of groot een zaak ook is. Bij ons is niemand een nummer, uw belang staat altijd voorop. Daarom hoeft u uw verhaal ook nooit aan meerdere mensen te vertellen, bij binnenkomst wordt er direct een aanspreekpunt aangewezen die u de rest van het letselschadetraject begeleidt.

Vanuit onze vestigingen in Utrecht en Amsterdam helpen we iedereen bij het behalen van het maximale resultaat. Grote betrokkenheid is een van onze belangrijkste speerpunten. Daarnaast zijn we volledig onafhankelijk en werken we enkel samen met de beste experts en advocaten.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend (en gratis) gesprek aanvragen met een van onze letselschadespecialisten? Neem dan hier contact met ons op.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschade juristen hebben alle kennis in huis om uw belangen optimaal te behartigen en u in woord en daad bij te staan. Wij helpen u vanaf de intake tot en met de afwikkeling van uw zaak en alle handelingen die er tussen in zitten. Denk hierbij aan het aansprakelijk stellen van de wederpartij en het inventariseren en onderbouwen van uw schade. U krijgt hierbij advies op maat, want elke zaak is anders. Daarnaast bent u in overleg altijd welkom om bij ons op kantoor uw zaak verder te bespreken. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend gesprek met een van onze juristen.

Bel 020 – 369 01 65

Letselschade scan