Skip to main content

Letselschade in Noord-Holland?

Sterk Letselschade helpt

Letselschade opgelopen in Noord-Holland? Bent u bijvoorbeeld slachtoffer geworden van een ongeval? Dan komt u in een ingewikkeld en lang letselschadetraject terecht waar u als leek hoogstwaarschijnlijk niet in thuis bent. U heeft bovendien wel iets anders aan uw hoofd dan het aansprakelijk stellen van de tegenpartij.

Naast eventuele lichamelijke of psychische schade kost het enorm veel tijd en energie om de hoogte van de schadevergoeding te berekenen en te bepalen waar u allemaal recht op heeft. Welke schadeposten kunt u claimen? Hoe moet u met de tegenpartij onderhandelen en hoelang duurt het voordat u uw gemaakte kosten terugkrijgt? Allemaal vragen waar de letselschade specialisten van Sterk Letselschade in Noord-Holland u graag bij helpen.

Wilt u alvast een globaal advies van een van onze letselschadespecialisten? Vul dan de gratis letselschadescan in op onze website.

Schadevergoeding claimen? Neem contact met ons op

Na een ongeval heeft u als slachtoffer dikwijls te maken met materiële of immateriële schade. Kosten die u met de juiste juridische hulp kunt verhalen op de schuldige tegenpartij. Onder materiële schade verstaan we onder andere:

  • Medische kosten
  • Materiaalkosten
  • Salarisderving

Ook zijn er kosten die pas later aan het licht komen en niet direct in geld zijn uit te drukken. Voorbeelden hiervan zijn:

  • Psychische schade
  • Minder levensvreugde
  • Verlies van sociale contacten

U leest het: het bepalen van het juiste schadebedrag is een lastig klus die aardig wat tijd in beslag neemt. Misschien komt u voor een langere tijd thuis te zitten of moet u zelfs op zoek naar een andere baan, allemaal zaken die invloed hebben op de rest van uw leven. Daarom is het verstandig om een letselschade jurist in de arm te nemen die u begeleidt in dit proces. Iemand die u helpt bij het bepalen van het te claimen letselschadebedrag en alle onderhandelingen met de tegenpartij op zich neemt.

Sterk Letselschade helpt u verder | Ook actief in Noord-Holland

Als slachtoffer van een ongeval is het cruciaal dat u zich volledig op uw herstel focust. Het laatste waar u aan hoeft te denken, is het claimen van alle gemaakte schadeposten. Daar zijn wij voor. Trek daarom op tijd aan de bel en vraag de experts van Sterk Letselschade in Noord-Holland om hulp. Bij binnenkomst wordt er een persoon aangesteld die u de rest van het traject begeleidt. Wij helpen u graag verder en gaan tot het uiterste om voor u de maximale vergoeding te regelen.

 

Om ook mensen met een niet-Nederlandse achtergrond te kunnen helpen, spreken onze letselschadespecialisten ook Marokkaanse, Turks, Berbers en Arabisch. We vinden het belangrijk dat alle slachtoffers van een ongeval optimaal worden geholpen. Door deze persoonlijke benadering staan we bekend als een laagdrempelig letselschadebureau waar iedereen terecht kan.

Gratis juridische bijstand

Wij werken uitsluitend aan de slachtofferzijde en zijn hierbij volledig onafhankelijk. Ons netwerk zorgt altijd voor een specialist bij u in de buurt. Uw jurist zal u zo goed mogelijk begeleiden in het letselschadetraject en voorzien van het noodzakelijke advies. Onze juristen werken samen experts en advocaten die door ons geselecteerd zijn. Zij werken uitsluitend voor slachtoffers of gedupeerden en pertinent NIET voor verzekeringsmaatschappijen.

Onze service

Gratis hulp bij letselschade

Wij kunnen u kosteloos helpen bij het verhalen van uw schade. Wij verhalen onze kosten rechtstreeks op de de verzekeraar van de wederpartij, waardoor u later niet verrast wordt door kosten voor rechtsbijstand.

Duidelijke communicatie

Graag geven wij helder en duidelijk advies. Mochten er onverhoopt vragen zijn dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Ons kantoor gaat met de tijd mee, dat betekent dat u uw vragen ook per WhatsApp kunt toezenden.

Intake

Onze juristen bespreken graag geheel vrijblijvend uw zaak met u. Omdat wij u graag zien en kennis met u maken, kunt u kosteloos op kantoor langs komen om het door u overkomen ongeval te bespreken. Zo zorgen wij ervoor dat uw zaak meteen goed wordt opgepakt.

Maximale vergoeding

Onze juristen zullen er aan doen om de maximale vergoeding eruit te halen, zodat u een vergoeding krijgt waar u recht op heeft.

Betrokken letselschadejurist

U heeft bij ons kantoor één aanspreekpunt en dat is de jurist die uw dossier behandelt. Zo zorgen wij ervoor dat onze juristen betrokken en volledig op de hoogte zijn van uw zaak.

Heel Nederland

Onze kantoren zijn gevestigd in Amsterdam en Utrecht. Vanuit deze steden kunnen wij u in heel Nederland bedienen. Indien gewenst of noodzakelijk komen onze juristen bij u thuis langs om uw zaak te bespreken.

Een betrouwbare letselschadespecialist? Sterk Letselschade Noord-Holland

Heeft u hulp nodig na een ongeval en zoekt u iemand die met u meedenkt en een persoonlijke aanpak vooropstelt? Dan zit u bij ons goed. Sterk Letselschade is door heel Nederland actief en komt zelfs aan huis als het nodig is. De rechtsbijstand die u ontvangt wordt in bijna alle gevallen vergoed. Voor een persoonlijke kennismaking of het maken van een afspraak kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschade juristen hebben alle kennis in huis om uw belangen optimaal te behartigen en u in woord en daad bij te staan. Wij helpen u vanaf de intake tot en met de afwikkeling van uw zaak en alle handelingen die er tussen in zitten. Denk hierbij aan het aansprakelijk stellen van de wederpartij en het inventariseren en onderbouwen van uw schade. U krijgt hierbij advies op maat, want elke zaak is anders. Daarnaast bent u in overleg altijd welkom om bij ons op kantoor uw zaak verder te bespreken. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend gesprek met een van onze juristen.

Bel 020 – 369 01 65

Letselschade scan