Skip to main content

Letselschade in Groningen opgelopen?

Sterk Letselschade

Letselschade in Groningen opgelopen? Natuurlijk rekent u er niet op, maar het kan een keer voorkomen dat u te maken krijgt met letselschade. Dit kan verschillende oorzaken hebben. U bent bijvoorbeeld gebeten door een hond, van de fiets gereden door een automobilist of misschien bent u wel slachtoffer geworden van een arbeidsongeval. Wat de reden ook is; is het ongeval veroorzaakt door toedoen van een ander? Dan heeft u in bijna alle gevallen recht op schadevergoeding.

Wellicht is dit niet het eerste waar u aan denkt, daarom is het erg belangrijk dat u zo snel mogelijk een letselschadebureau inschakelt. De juridisch letselschade experts van Sterk Letselschade in Groningen staan u graag met raad en daad bij en zorgen ervoor dat het maximale resultaat wordt gerealiseerd. In bijna alle gevallen is onze rechtshulp gratis. Wilt u alvast een vrijblijvend advies zonder direct een afspraak te hoeven maken? Vul dan de letselschadescan op onze website in.

Slachtoffer van een ongeval? Wij begeleiden u van A tot Z

Als slachtoffer met letselschade komt er veel op u af. Welke schadeposten zijn er? In hoeverre bent u zelf schuldig aan het ongeval en hoe pakt u de onderhandelingen met de tegenpartij aan? Allemaal vragen die u in korte tijd moet beantwoorden. Omdat dit erg lastig is en veel specifieke kennis vereist, is het verstandig om een letselschade specialist in de arm te nemen die u hierbij helpt. Neem daarom zo snel mogelijk na het ongeval contact met ons op en wij zorgen ervoor dat het letselschadetraject zo snel mogelijk in werking wordt gesteld. U heeft nergens omkijken naar en kunt zich volledig concentreren op uw herstel.

Sterk in het verhalen

van uw letselschade

Sterk Letselschade Groningen | Letselschadebureau dat vele talen spreekt

Omdat iedere situatie uniek is en ieder slachtoffer op zijn of haar eigen tempo herstelt, is het belangrijk dat u alle acties noteert die u uitvoert naar aanleiding van het ongeval. Zo krijgen wij een goed beeld van alle gemaakte kosten en kunnen we u optimaal bijstaan. Een huisartsenbezoek, nieuwe kleding, de dagen dat u thuis bent geweest om te herstellen, alles is belangrijk. Heeft u dit goed in beeld, dan staat u tijdens het schadetraject al een stuk sterker.

Sterk Letselschade heeft vestigingen in Amsterdam en Utrecht. Maar onze specialisten zijn actief in heel Nederland en komen desgewenst ook graag bij u langs in Groningen. Onze letselschadespecialisten zijn er ook voor mensen met een niet-Nederlandse achtergrond. Zo kunnen we iedereen bijstaan en is er geen taalbarrière.

Onze service

Gratis hulp bij letselschade

Wij kunnen u kosteloos helpen bij het verhalen van uw schade. Wij verhalen onze kosten rechtstreeks op de de verzekeraar van de wederpartij, waardoor u later niet verrast wordt door kosten voor rechtsbijstand.

Duidelijke communicatie

Graag geven wij helder en duidelijk advies. Mochten er onverhoopt vragen zijn dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Ons kantoor gaat met de tijd mee, dat betekent dat u uw vragen ook per WhatsApp kunt toezenden.

Intake

Onze juristen bespreken graag geheel vrijblijvend uw zaak met u. Omdat wij u graag zien en kennis met u maken, kunt u kosteloos op kantoor langs komen om het door u overkomen ongeval te bespreken. Zo zorgen wij ervoor dat uw zaak meteen goed wordt opgepakt.

Maximale vergoeding

Onze juristen zullen er aan doen om de maximale vergoeding eruit te halen, zodat u een vergoeding krijgt waar u recht op heeft.

Betrokken letselschadejurist

U heeft bij ons kantoor één vast aanspreekpunt en dat is de jurist die uw dossier behandelt. Zo zorgen wij ervoor dat onze juristen betrokken en volledig op de hoogte zijn van uw zaak.

Heel Nederland

Onze kantoren zijn gevestigd in Utrecht en Amsterdam. Vanuit deze steden kunnen wij u in heel Nederland bedienen. Indien gewenst of noodzakelijk komen onze juristen bij u thuis langs om uw zaak te bespreken.

Waarom kiest u voor Sterk Letselschade?

Simpel. Wij behandelen u zoals we zelf behandeld willen worden. Persoonlijk en met oprechte interesse. Als slachtoffer van een ongeval heeft u al genoeg voor uw kiezen gekregen. Wij steken daarom graag onze nek uit om u te helpen bij het ingewikkelde en lange letselschadetraject. Natuurlijk hoopt u er nooit mee te maken te krijgen, maar wordt uw leven toch ineens compleet overhoopgehaald, dan is het fijn om te weten dat er iemand is die volledig aan uw kant staat en u in veel gevallen gratis bijstand kan verlenen.

Voor een persoonlijke kennismaking of het maken van een afspraak kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Wat zeggen onze clienten

De dienstverlening was geweldig. De juristen hebben verstand van hun vak.

Dhr. R. SmithFysiotherapeut

Mijn jurist heeft mij en mijn gezin uitstekend geholpen om onze schade te verhalen. Ik ben enorm blij dat ik bij Sterk terecht ben gekomen. Zeker een aanrader!

Dhr. M. Boulfirass

De eerste week van het ongeval zat ik met heel veel vragen. Gelukkig kon mijn jurist al mijn vragen zodanig beantwoorden zodat ik met een gerust hart kon slapen. In de tweede week werd direct mijn voertuigschade vergoed en in die zelfde week heb ik tevens mijn voorschot gekregen.

Mw. R.S. Soekarnsingh

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschade juristen hebben alle kennis in huis om uw belangen optimaal te behartigen en u in woord en daad bij te staan. Wij helpen u vanaf de intake tot en met de afwikkeling van uw zaak en alle handelingen die er tussen in zitten. Denk hierbij aan het aansprakelijk stellen van de wederpartij en het inventariseren en onderbouwen van uw schade. U krijgt hierbij advies op maat, want elke zaak is anders. Daarnaast bent u in overleg altijd welkom om bij ons op kantoor uw zaak verder te bespreken. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend gesprek met een van onze juristen.

Bel 020 – 369 01 65

Letselschade scan