Skip to main content

Schadeloosstelling | Sterk Letselschade

U heeft recht op schadeloosstelling als u door toedoen van een ander letsel hebt opgelopen. De term schadeloosstelling betekent dat alle materiele en immateriële schade wordt vergoed. U wordt dus schadeloos gesteld, oftewel: u hoeft zelf niets te betalen. Het gaat hierbij om kosten die u zonder het ongeval niet had gemaakt. Dit kan van alles zijn: van kapotte kleding en een reparatie aan uw auto tot psychologische en medische kosten. Denkt u recht te hebben op schadeloosstelling? Neem dan contact op met een van onze juridisch experts of vul alvast de letselschadescan in op onze website.

U heeft letselschade opgelopen?

Bent u door de schuld van een ander slachtoffer geworden van een ongeval? Dan krijgt u dikwijls te maken met verschillende kostenposten. Waar de ene kostenpost direct zichtbaar is, komt de ander pas na verloop van tijd aan het licht. Daarom is het lastig om in het beginstadium al vast te stellen hoe hoog het bedrag is waar u recht op heeft. Toch is het heel belangrijk om het letselschadetraject zo snel mogelijk op te starten. Het bedrag dat u kunt claimen, helpt u om na het ongeval de draad weer op te pakken. Daarom is het verstandig om zo snel mogelijk een letselschadespecialist in de arm te nemen.

Sterk in het verhalen

van uw letselschade

Recht op schadeloosstelling? Sterk Letselschade helpt

Zodra u een afspraak maakt en één van onze letselschade kantoren binnenstapt, zorgen wij ervoor dat u een vast aanspreekpunt krijgt die u de rest van het traject begeleidt. U heeft immers al genoeg meegemaakt, het meerdere malen vertellen van hetzelfde verhaal is daarom niet nodig.

Onze werkwijze bij letselschade

De werkwijze van Sterk Letselschade kunnen we in enkele stappen samenvatten:

  1. Na het aanhoren van uw verhaal bepalen we samen hoe de rest van het letselschadetraject eruit gaat zien.
  2. Onze letselschadespecialist maakt een plan van aanpak en legt dit aan u voor.
  3. We bepalen de mate van aansprakelijkheid en verzamelen alle benodigde documentatie.
  4. Waar mogelijk zorgen we dat u een voorschot krijgt op de letselschadeclaim en we leggen een regelingsvoorstel voor aan de tegenpartij.
  5. We zorgen ervoor dat het afwikkelingsproces netjes verloopt en alles keurig wordt afgesloten.

U leest het: onze juridisch experts begeleiden u het hele traject en nemen u graag de grootste zorgen uit handen. Onze hulp is bijna altijd kosteloos. De juridische kosten die u maakt worden namelijk in de meeste gevallen vergoed door de aansprakelijke partij.

Onze service

Gratis hulp bij letselschade

Wij kunnen u kosteloos helpen bij het verhalen van uw schade. Wij verhalen onze kosten rechtstreeks op de de verzekeraar van de wederpartij, waardoor u later niet verrast wordt door kosten voor rechtsbijstand.

Duidelijke communicatie

Graag geven wij helder en duidelijk advies. Mochten er onverhoopt vragen zijn dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Ons kantoor gaat met de tijd mee, dat betekent dat u uw vragen ook per WhatsApp kunt toezenden.

Intake

Onze juristen bespreken graag geheel vrijblijvend uw zaak met u. Omdat wij u graag zien en kennis met u maken, kunt u kosteloos op kantoor langs komen om het door u overkomen ongeval te bespreken. Zo zorgen wij ervoor dat uw zaak meteen goed wordt opgepakt.

Maximale vergoeding

Onze juristen zullen er aan doen om de maximale vergoeding eruit te halen, zodat u een vergoeding krijgt waar u recht op heeft.

Betrokken letselschadejurist

U heeft bij ons kantoor één vast aanspreekpunt en dat is de jurist die uw dossier behandelt. Zo zorgen wij ervoor dat onze juristen betrokken en volledig op de hoogte zijn van uw zaak.

Heel Nederland

Onze kantoren zijn gevestigd in Utrecht en Amsterdam. Vanuit deze steden kunnen wij u in heel Nederland bedienen. Indien gewenst of noodzakelijk komen onze juristen bij u thuis langs om uw zaak te bespreken.

Sterk Letselschade | Neem contact met ons op

Om ervoor te zorgen dat u niets over het hoofd ziet en de erkenning en financiële vergoeding krijgt waar u recht op heeft, staat Sterk Letselschade u graag bij tijdens het gehele traject. Onze letselschadespecialisten spreken naast Nederlands ook Turks, Marokkaans, Berbers en Arabisch. Iedereen kan dus rekenen op een professionele en laagdrempelige dienstverlening. Onze kantoren bevinden zich in Amsterdam en Utrecht maar we zijn u ook in andere delen van Nederland graag van dienst en komen desgewenst naar u toe.

Wilt u meer informatie over schadeloosstelling of bent u op zoek naar een betrouwbaar advies? Neem dan  vrijblijvend contact met ons op.

Wat zeggen onze clienten

De dienstverlening was geweldig. De juristen hebben verstand van hun vak.

Dhr. R. SmithFysiotherapeut

Mijn jurist heeft mij en mijn gezin uitstekend geholpen om onze schade te verhalen. Ik ben enorm blij dat ik bij Sterk terecht ben gekomen. Zeker een aanrader!

Dhr. M. Boulfirass

De eerste week van het ongeval zat ik met heel veel vragen. Gelukkig kon mijn jurist al mijn vragen zodanig beantwoorden zodat ik met een gerust hart kon slapen. In de tweede week werd direct mijn voertuigschade vergoed en in die zelfde week heb ik tevens mijn voorschot gekregen.

Mw. R.S. Soekarnsingh

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschade juristen hebben alle kennis in huis om uw belangen optimaal te behartigen en u in woord en daad bij te staan. Wij helpen u vanaf de intake tot en met de afwikkeling van uw zaak en alle handelingen die er tussen in zitten. Denk hierbij aan het aansprakelijk stellen van de wederpartij en het inventariseren en onderbouwen van uw schade. U krijgt hierbij advies op maat, want elke zaak is anders. Daarnaast bent u in overleg altijd welkom om bij ons op kantoor uw zaak verder te bespreken. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend gesprek met een van onze juristen.

Bel 020 – 369 01 65

Letselschade scan