Skip to main content

Letselschade kantoor | Sterk Letselschade, uw letselschadespecialist

Heeft u letselschade opgelopen door de schuld van een ander? Bent u gewond geraakt of heeft u kosten moeten maken die u voor het ongeval niet had? Dan kunt u in bijna alle gevallen aanspraak maken op schadevergoeding.

Als slachtoffer van een ongeval krijgt u vaak te maken met lichamelijke of geestelijke schade. Dit kan van alles inhouden; van medische kosten tot het verlies van sociale contacten. Omdat u als leek vaak niet weet waar u moet beginnen, is het verstandig om iemand in te schakelen die kennis van zaken heeft. De letselschadespecialisten van Sterk Letselschade helpen u bij het aansprakelijk stellen van de tegenpartij. U wordt volledig ontlast!

Tegenpartij aansprakelijk stellen | Samen lossen we dit op

Het aansprakelijk stellen van de tegenpartij is niet zomaar iets. Neem daarom vlak na het ongeval contact op met ons letselschade kantoor. Vervolgens wordt het traject zo snel mogelijk opgestart. Omdat u in het begin vaak veel kosten maakt, zorgen wij ervoor dat u zo snel mogelijk een voorschot op uw schadeclaim krijgt. We gaan samen met u in gesprek en verzamelen alle benodigde documentatie om de tegenpartij aansprakelijk te stellen. Let op: u dient hiervoor alle gemaakte kosten zo goed mogelijk in beeld te brengen. Bewaar daarom alle bonnetjes, facturen en brieven waaruit blijkt dat de kosten direct verband houden met het ongeval en het opgelopen letsel. Op deze manier wordt een stuk eenvoudiger om de hoogte van de schadevergoeding vast te stellen. Op onze website kunt u meer lezen over onze werkwijze.

Onze service

Gratis hulp bij letselschade

Wij kunnen u kosteloos helpen bij het verhalen van uw schade. Wij verhalen onze kosten rechtstreeks op de de verzekeraar van de wederpartij, waardoor u niet later verrast wordt door kosten voor rechtsbijstand.

Duidelijke communicatie

Graag geven wij helder en duidelijk advies. Mochten er onverhoopt vragen zijn dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Ons kantoor gaat met de tijd mee, dat betekent dat u uw vragen ook per WhatsApp kunt toezenden.

Intake

Onze juristen bespreken graag geheel vrijblijvend uw zaak met u. Omdat wij u graag zien en kennis met u maken, kunt u kosteloos op kantoor langs komen om het door u overkomen ongeval te bespreken. Zo zorgen wij ervoor dat uw zaak meteen goed wordt opgepakt.

Maximale vergoeding

Onze juristen zullen er aan doen om de maximale vergoeding eruit te halen, zodat u een vergoeding krijgt waar u recht op heeft.

Betrokken letselschadejurist

U heeft bij ons kantoor één aanspreekpunt en dat is de jurist die uw dossier behandelt. Zo zorgen wij ervoor dat onze juristen betrokken en volledig op de hoogte zijn van uw zaak.

Heel Nederland

Onze kantoren zijn gevestigd in Amsterdam en in Utrecht. Vanuit deze steden kunnen wij u in heel Nederland bedienen. Indien gewenst of noodzakelijk komen onze juristen bij u thuis langs om uw zaak te bespreken.

Schadevergoeding bepalen? Sterk Letselschade is er voor u

Onze letselschadespecialisten zijn stuk voor stuk experts en weten exact hoe het letselschadetraject in elkaar steekt. Ze onderhandelen met de tegenpartij en doen er alles aan om voor u het maximale resultaat te behalen. Omdat iedere situatie uniek is, kan dit vaak wel even duren. Het blijft immers een ingewikkeld proces waarvoor veel kennis van zaken en uitzoekwerk nodig is. Van veel schadeposten weet u waarschijnlijk niet dat u ze kunt verhalen op de tegenpartij. Een letselschadespecialist wijst u hierop, zo voorkomt u dat u in de toekomst financiële problemen krijgt.

Wat zeggen onze clienten

De dienstverlening was geweldig. De juristen hebben verstand van hun vak.

Dhr. R. SmithFysiotherapeut

Mijn jurist heeft mij en mijn gezin uitstekend geholpen om onze schade te verhalen. Ik ben enorm blij dat ik bij Sterk terecht ben gekomen. Zeker een aanrader!

Dhr. M. Boulfirass

De eerste week van het ongeval zat ik met heel veel vragen. Gelukkig kon mijn jurist al mijn vragen zodanig beantwoorden zodat ik met een gerust hart kon slapen. In de tweede week werd direct mijn voertuigschade vergoed en in die zelfde week heb ik tevens mijn voorschot gekregen.

Mw. R.S. Soekarnsingh

Sterk Letselschade | Hét letselschade kantoor van Nederland

Onze hulp is in bijna alle gevallen gratis. De rekening wordt veelal direct naar de verzekeraar gestuurd. Sterk Letselschade onderscheidt zich in een persoonlijke aanpak, iedere zaak wordt bij ons op dezelfde nauwkeurige manier behandeld. Omdat we vinden dat iedereen recht heeft op hulp, spreken onze juridisch expert naast Nederlands ook Marokkaans, Berbers, Turks en Arabisch. U leest het: het bieden van een laagdrempelige dienstverlening is voor ons letselschade kantoor erg belangrijk. U vindt vestigingen van ons letselschade kantoor in Amsterdam en Utrecht. Maar wij zijn ook werkzaam in de rest van Nederland en komen desgewenst graag bij u thuis.

 

Bent u slachtoffer en wilt u eerst een algemeen advies inwinnen? Vul dan de letselschadescan op onze website in. Voor een vrijblijvend(e) advies of kennismaking, kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. We staan graag voor u klaar!

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschade juristen hebben alle kennis in huis om uw belangen optimaal te behartigen en u in woord en daad bij te staan. Wij helpen u vanaf de intake tot en met de afwikkeling van uw zaak en alle handelingen die er tussen in zitten. Denk hierbij aan het aansprakelijk stellen van de wederpartij en het inventariseren en onderbouwen van uw schade. U krijgt hierbij advies op maat, want elke zaak is anders. Daarnaast bent u in overleg altijd welkom om bij ons op kantoor uw zaak verder te bespreken. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend gesprek met een van onze juristen.

Bel 020 – 369 01 65

Letselschade scan