Skip to main content

Uw letselschadespecialist

Letselschade Den Haag

Bent u slachtoffer van een ongeval, dan bestaat de kans dat u letselschade op heeft gelopen. Naast het herstellen van lichamelijke of psychische schade kost het vaak ook enorm veel tijd om het schadetraject correct af te handelen. Waar heeft u allemaal recht op? En hoe hoog is het schadebedrag dat u kunt claimen? Als leek heeft u hier in de meeste gevallen geen antwoord op. Daarom is het verstandig om een letselschadespecialist in te schakelen die exact weet waar hij moet beginnen. De juridische experts van Sterk Letselschade hebben alle kennis en expertise in huis om voor u de hoogste mogelijke schade te claimen. Wij komen graag naar u toe in Den Haag. Bent u slachtoffer van een ongeval en wilt u alvast een vrijblijvend advies? Vul dan de gratis letselschadescan in op onze website.

Gratis juridische bijstand

Wij werken uitsluitend aan de slachtofferzijde en zijn hierbij volledig onafhankelijk. Ons netwerk zorgt altijd voor een specialist bij u in de buurt. Uw jurist zal u zo goed mogelijk begeleiden in het letselschadetraject en voorzien van het noodzakelijke advies. Onze juristen werken samen experts en advocaten die door ons geselecteerd zijn. Zij werken uitsluitend voor slachtoffers of gedupeerden en pertinent NIET voor verzekeringsmaatschappijen.

U heeft letselschade opgelopen? | Sterk Letselschade komt naar Den Haag

Heeft u te maken met letselschade, dan kunnen we dit vaak verdelen in materiële of immateriële schade. In de meeste gevallen kunt u de schadeposten verhalen op de schuldige tegenpartij. Neemt u een letselschadespecialist in de arm, dan helpt hij u hierbij. Onder materiële schade verstaan we onder andere:

  • Kapotte kleding of fiets
  • Ziekenhuiskosten
  • Andere vormen van schade die direct in geld zijn uit te drukken

Onder immateriële schade verstaan we onder andere:

  • Verlies van sociale contacten
  • Psychologische hulp
  • Angst en depressie

U leest het: de ene kostenpost is direct zichtbaar terwijl de andere kostenpost pas later in het proces aan het licht komt. Iedere situatie staat op zichzelf en ieder slachtoffer herstelt op een andere manier. Daarom is het vooraf heel lastig vast te stellen hoe hoog de letselschadevergoeding is waar u recht op heeft. In deze situatie is het fijn dat u iemand naast u heeft staan met verstand van zaken. U bent immers al druk genoeg met uw herstel van het ongeval. Lees hier wat een letselschadespecialist bij Sterk Letselschade precies doet.

Onze service

Gratis hulp bij letselschade

Wij kunnen u kosteloos helpen bij het verhalen van uw schade. Wij verhalen onze kosten rechtstreeks op de de verzekeraar van de wederpartij, waardoor u niet later verrast wordt door kosten voor rechtsbijstand.

Duidelijke communicatie

Graag geven wij helder en duidelijk advies. Mochten er onverhoopt vragen zijn dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Ons kantoor gaat met de tijd mee, dat betekent dat u uw vragen ook per WhatsApp kunt toezenden.

Intake

Onze juristen bespreken graag geheel vrijblijvend uw zaak met u. Omdat wij u graag zien en kennis met u maken, kunt u kosteloos op kantoor langs komen om het door u overkomen ongeval te bespreken. Zo zorgen wij ervoor dat uw zaak meteen goed wordt opgepakt.

Maximale vergoeding

Onze juristen zullen er aan doen om de maximale vergoeding eruit te halen, zodat u een vergoeding krijgt waar u recht op heeft.

Betrokken letselschadejurist

U heeft bij ons kantoor één aanspreekpunt en dat is de jurist die uw dossier behandelt. Daardoor zorgen wij ervoor dat onze juristen betrokken en volledig op de hoogte zijn van uw zaak.

Heel Nederland

Onze kantoren zijn gevestigd in Amsterdam en in Utrecht. Vanuit deze steden kunnen wij u in heel Nederland bedienen. Indien gewenst of noodzakelijk komen onze juristen bij u thuis langs om uw zaak te bespreken.

Sterk Letselschade helpt u verder | Neem contact op

Niemand zit natuurlijk te wachten op letselschade. Maar overkomt het u, dan kunt u maar beter heel goed voorbereid zijn. Onze juridisch experts helpen u hierbij. Trek op tijd aan de bel en laat onze letselschade specialisten de maximale vergoeding voor u regelen. Sterk Letselschade is gevestigd in Amsterdam en Utrecht, maar we komen graag naar u toe in Den Haag en elke andere plek in Nederland. Wij staan bekend als multicultureel letselschadebureau waar naast Nederlands ook Marokkaans, Turks, Berbers en Arabisch wordt gesproken. Verder benaderen wij onze klanten op de meest persoonlijke manier en wijzen we één aanspreekpunt aan die u de rest van het traject bijstaat. Ook zijn we heel laagdrempelig in onze communicatie en kunt u ons zelfs via WhatsApp vragen stellen. Indien gewenst komen we zelf bij u langs om uw zaak te bespreken.

Voor een persoonlijke kennismaking of het maken van een afspraak kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Samen zorgen we ervoor dat uw zaak zo snel en gunstig mogelijk wordt opgelost.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschade juristen hebben alle kennis in huis om uw belangen optimaal te behartigen en u in woord en daad bij te staan. Wij helpen u vanaf de intake tot en met de afwikkeling van uw zaak en alle handelingen die er tussen in zitten. Denk hierbij aan het aansprakelijk stellen van de wederpartij en het inventariseren en onderbouwen van uw schade. U krijgt hierbij advies op maat, want elke zaak is anders. Daarnaast bent u in overleg altijd welkom om bij ons op kantoor uw zaak verder te bespreken. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend gesprek met een van onze juristen.

Bel 020 – 369 01 65

Letselschade scan