Skip to main content

Letselschade berekenen | Sterk Letselschade

U bent door toedoen van een ander betrokken geraakt bij een ongeval? Dan heeft u in veel gevallen recht op letselschadevergoeding. Natuurlijk wilt u weten waar u aan toe bent en hoe hoog het schadebedrag is dat u kunt claimen. Toch is dit vooraf vaak lastig te berekenen. Iedere situatie staat op zichzelf en ieder slachtoffer ervaart en herstelt op een andere manier. Om de maximale letselschadevergoeding te claimen, is het verstandig om een juridisch expert in de arm te nemen die exact weet hoe het letselschadetraject werkt. Bij Sterk Letselschade werken stuk voor stuk ervaren letselschadespecialisten die u graag bijstaan in het proces. Wilt u alvast een gratis en vrijblijvend advies? Vul dan de letselschadescan in op onze website.

Gratis juridische bijstand

Wij werken uitsluitend aan de slachtofferzijde en zijn hierbij volledig onafhankelijk. Ons netwerk zorgt altijd voor een specialist bij u in de buurt. Uw jurist zal u zo goed mogelijk begeleiden in het letselschadetraject en voorzien van het noodzakelijke advies. Onze juristen werken samen experts en advocaten die door ons geselecteerd zijn. Zij werken uitsluitend voor slachtoffers of gedupeerden en pertinent NIET voor verzekeringsmaatschappijen.

Letselschadevergoeding claimen | Onze adviseur helpen graag

Er spelen een aantal factoren mee bij het berekenen van de letselschade. Onder andere de aard van het letsel, de ernst van het ongeval en de invloed die het ongeval heeft op uw herstel en de rest van uw leven zijn belangrijke indicatoren. Hoeveel medische kosten heeft u gemaakt en ondervindt u op lange termijn ook hinder van uw letsel? Allemaal vragen die aan bod komen tijdens het letselschadetraject. U begrijpt: de hoogte van het letselschadebedrag is niet binnen enkele dagen berekend.

Onze service

Gratis hulp bij letselschade

Wij kunnen u kosteloos helpen bij het verhalen van uw schade. Wij verhalen onze kosten rechtstreeks op de de verzekeraar van de wederpartij, waardoor u niet later verrast wordt door kosten voor rechtsbijstand.

Duidelijke communicatie

Graag geven wij helder en duidelijk advies. Mochten er onverhoopt vragen zijn dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Ons kantoor gaat met de tijd mee, dat betekent dat u uw vragen ook per WhatsApp kunt toezenden.

Intake

Onze juristen bespreken graag geheel vrijblijvend uw zaak met u. Omdat wij u graag zien en kennis met u maken, kunt u kosteloos op kantoor langs komen om het door u overkomen ongeval te bespreken. Zo zorgen wij ervoor dat uw zaak meteen goed wordt opgepakt.

Maximale vergoeding

Onze juristen zullen er aan doen om de maximale vergoeding eruit te halen, zodat u een vergoeding krijgt waar u recht op heeft.

Betrokken letselschadejurist

U heeft bij ons kantoor één aanspreekpunt en dat is de jurist die uw dossier behandelt. Zo zorgen wij ervoor dat onze juristen betrokken en volledig op de hoogte zijn van uw zaak.

Heel Nederland

Onze kantoren zijn gevestigd in Amsterdam en in Utrecht. Vanuit deze steden kunnen wij u in heel Nederland bedienen. Indien gewenst of noodzakelijk komen onze juristen bij u thuis langs om uw zaak te bespreken.

Materiele en immateriële schade | Hoe zit het ook alweer?

Bij het berekenen van de schadevergoeding maken onze letselschadespecialisten onderscheid tussen materiele en immateriële schade. Materiele schade heeft betrekking op schade dat direct in geld is uit te drukken. Uw fiets is bijvoorbeeld stuk, er zit een scheur in uw broek of u heeft medische kosten moeten maken naar aanleiding van het ongeval. Immateriële schade is schade die niet direct met een geldbedrag is aan te duiden. Bent u angstig geworden na het ongeval en durft u de straat niet meer op? Bezoekt u een psycholoog of heeft u naar aanleiding van het ongeval uw baan verloren? Dat zijn allemaal voorbeelden van immateriële schade. Omdat deze schadeposten vaak na verloop van tijd duidelijk worden, kan de exacte hoogte van het schadebedrag vaak niet direct worden berekend.

Sterk Letselschade | Altijd het maximale resultaat

Als slachtoffer heeft u al genoeg aan uw hoofd. Een volle focus op het herstel is in uw geval het belangrijkste. Daarom nemen de letselschadespecialisten van Sterk Letselschade graag alle zorgen van u over. Naast Nederlands spreken onze juridische experts ook Berbers, Marokkaans, Turks en Arabisch. Op deze manier kunnen we iedereen optimaal helpen en bestaat er vrijwel geen taalbarrière. Bij ons bent u niet een van de velen, we behandelen iedere situatie met de grootste zorg. Daarmee onderscheiden wij ons van andere letselschadebureaus.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend advies over uw persoonlijke situatie? Pak dan de telefoon of kom langs op een van onze vestigingen in Amsterdam of Utrecht. Wij helpen u graag verder.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschade juristen hebben alle kennis in huis om uw belangen optimaal te behartigen en u in woord en daad bij te staan. Wij helpen u vanaf de intake tot en met de afwikkeling van uw zaak en alle handelingen die er tussen in zitten. Denk hierbij aan het aansprakelijk stellen van de wederpartij en het inventariseren en onderbouwen van uw schade. U krijgt hierbij advies op maat, want elke zaak is anders. Daarnaast bent u in overleg altijd welkom om bij ons op kantoor uw zaak verder te bespreken. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend gesprek met een van onze juristen.

Bel 020 – 369 01 65

Letselschade scan