Skip to main content

Letselschade in Den Helder?

Sterk Letselschade helpt

Letselschade in Den Helder? Sterk Letselschade is u van dienst! Natuurlijk zit niemand erop te wachten om verwikkeld te raken in een lang en complex letselschadetraject. Het oplopen van letselschade kan immers zowel geestelijk als lichamelijk voor problemen zorgen. Naast dat u vaak niet weet waar u moet beginnen, is het ook niet iets waar u zich als slachtoffer mee bezig zou moeten houden. Daarom zijn wij er: de letselschadejuristen van Sterk Letselschade in Den Helder.  Om u alle zorgen uit handen te nemen en ervoor te zorgen dat u krijgt waar u recht op heeft. Wilt u alvast een globaal advies van een van onze letselschadespecialisten? Vul dan de gratis letselschadescan in op onze website.

Wat is letselschade?

Iedereen heeft weleens gehoord van de term letselschade, maar wat is letselschade nu precies? Letselschade is het letsel dat u heeft opgelopen door de schuld van een ander. Vaak is een ongeval de oorzaak. De schadeposten kunnen bestaan uit materiële en immateriële schade. Materiële schade is direct in geld uit te drukken, immateriële schade is schade die vaak later aan het licht komt en niet in een bedrag is uit te drukken.

De kosten die u na een ongeval maakt, kunnen onder andere bestaan uit:

  • Medische kosten
  • Inkomstenverlies
  • Verzekeringskosten
  • Materiaalkosten

Bent u slachtoffer van een ongeval door toedoen van een ander? Dan kunnen bovenstaande kosten in veel gevallen worden verhaald op de tegenpartij. Wij raden u aan om hiervoor een expert in de arm te nemen, het letselschadetraject is dikwijls namelijk erg complex.

Sterk in het verhalen

van uw letselschade

Sterk Letselschade | Ook in Den Helder

Welke kosten worden er vergoed? Hoe verhaal ik deze op de tegenpartij en hoelang duurt het voordat ik mijn gemaakte kosten terugkrijg? Allemaal vragen die vooral in de eerste fase moeilijk te beantwoorden zijn.

Bij Sterk Letselschade in Den Helder, Amsterdam en Utrecht helpen we u hier graag bij. Onze juridisch adviseurs zijn actief door heel Nederland. Samen doen we er alles aan om voor u de maximale vergoeding te realiseren. Om iedereen die hulp nodig heeft optimaal te kunnen bedienen, spreken onze experts naast Nederlands ook Turks, Marokkaans, Berbers en Arabisch.

Zodra u een van onze kantoren binnenstapt, wordt er een aanspreekpunt aangewezen dat u de rest van het traject begeleidt. Naast dat u uw verhaal niet tig keer hoeft te vertellen, neemt deze persoon de onderhandelingen met de tegenpartij op zich, en voorkomt zo dat u iets over het hoofd ziet.

Onze service

Gratis hulp bij letselschade

Wij kunnen u kosteloos helpen bij het verhalen van uw schade. Wij verhalen onze kosten rechtstreeks op de de verzekeraar van de wederpartij, waardoor u later niet verrast wordt door kosten voor rechtsbijstand.

Duidelijke communicatie

Graag geven wij helder en duidelijk advies. Mochten er onverhoopt vragen zijn dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Ons kantoor gaat met de tijd mee, dat betekent dat u uw vragen ook per WhatsApp kunt toezenden.

Intake

Onze juristen bespreken graag geheel vrijblijvend uw zaak met u. Omdat wij u graag zien en kennis met u maken, kunt u kosteloos op kantoor langs komen om het door u overkomen ongeval te bespreken. Zo zorgen wij ervoor dat uw zaak meteen goed wordt opgepakt.

Maximale vergoeding

Onze juristen zullen er aan doen om de maximale vergoeding eruit te halen, zodat u een vergoeding krijgt waar u recht op heeft.

Betrokken letselschadejurist

U heeft bij ons kantoor één vast aanspreekpunt en dat is de jurist die uw dossier behandelt. Zo zorgen wij ervoor dat onze juristen betrokken en volledig op de hoogte zijn van uw zaak.

Heel Nederland

Onze kantoren zijn gevestigd in Utrecht en Amsterdam. Vanuit deze steden kunnen wij u in heel Nederland bedienen. Indien gewenst of noodzakelijk komen onze juristen bij u thuis langs om uw zaak te bespreken.

Schadevergoeding claimen? Neem contact op met Sterk Letselschade

Waar wij ons in onderscheiden ten opzichte van andere letselschadebureaus? De persoonlijke behandeling. Het maakt niet uit om welk soort ongeval het gaat, bij ons is niemand een nummer. We zijn een multicultureel letselschadebureau met vestigingen door heel Nederland. Heeft u behoefte aan meer informatie of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Pak dan snel de telefoon of kom langs op een van onze vestigingen. Onze letselschadespecialisten staan graag klaar om u verder te helpen.

Wat zeggen onze clienten

De dienstverlening was geweldig. De juristen hebben verstand van hun vak.

Dhr. R. SmithFysiotherapeut

Mijn jurist heeft mij en mijn gezin uitstekend geholpen om onze schade te verhalen. Ik ben enorm blij dat ik bij Sterk terecht ben gekomen. Zeker een aanrader!

Dhr. M. Boulfirass

De eerste week van het ongeval zat ik met heel veel vragen. Gelukkig kon mijn jurist al mijn vragen zodanig beantwoorden zodat ik met een gerust hart kon slapen. In de tweede week werd direct mijn voertuigschade vergoed en in die zelfde week heb ik tevens mijn voorschot gekregen.

Mw. R.S. Soekarnsingh

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschade juristen hebben alle kennis in huis om uw belangen optimaal te behartigen en u in woord en daad bij te staan. Wij helpen u vanaf de intake tot en met de afwikkeling van uw zaak en alle handelingen die er tussen in zitten. Denk hierbij aan het aansprakelijk stellen van de wederpartij en het inventariseren en onderbouwen van uw schade. U krijgt hierbij advies op maat, want elke zaak is anders. Daarnaast bent u in overleg altijd welkom om bij ons op kantoor uw zaak verder te bespreken. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend gesprek met een van onze juristen.

Bel 020 – 369 01 65

Letselschade scan